Мікроскоп National Geographic Mono 20x + Кейс (927065)

Код товару: 1086931
Немає в наявності
  • Інформація по National Geographic 927065
  • Виробник: National Geographic
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Mono 20x + Кейс
  • Код виробника: 927065
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 28x15x12 см.
  • Короткий опис:

    оптичний, стереоскопічний, навчальний, збільшення - 20x, насадка - монокулярна

Опис National Geographic Mono 20x + Кейс

Перший монокулярний стереоскопічний мікроскоп призначений для дітей і підлітків може дати фору багатьом подібним спеціалізованим мікроскопам, завдяки великому діапазону робочого ходу, стійкого металевого корпусу і механічних вузлів, виконаних з металу. Крім того, мікроскоп поміщений в спеціальний пластиковий захисний кейс, що навряд чи можна зустріти серед приладів подібного рівня. Мікроскоп National Geographic Mono 20x (з кейсом) забезпечує об'ємне стереоскопічне зображення і має широке застосування в таких областях як мінералогія, ентомологія, ботаніка, нумізматика, ремонтні роботи та ін.

Торгова марка National Geographic сьогодні відома в найвіддаленіших куточках нашої планети. Національне географічне товариство здобуло собі славу завдяки своїм поглибленим дослідженням навколишнього світу і популяризації своїх відкриттів і спостережень. Нині компанія National Geographic співпрацює з кращими виробниками товарів по всьому світу. Результат цієї співпраці - розробка і виробництво приладів, що дозволяють вивчати навколишнє середовище, а також ряд товарів, заснованих на технологіях, безпечних для навколишнього середовища.

Не дивлячись на те, що це монокулярний мікроскоп, він забезпечує об'ємне стереоскопічне зображення, завдяки розташованим під кутом один до одного об'єктивам. Монокулярна насадка нахилена по діагоналі і повністю повертається навколо своєї осі, забезпечуючи зручність спостережень.

Предметний столик досить великий і має в своїй основі двосторонній чорно-білий диск для забезпечення необхідного контрасту при спостереженні світлих і темних об'єктів. Діапазону робочого ходу цілком вистачає для того, щоб розглядати об'єкти товщиною до 8 см. Завдяки широкій основі і важкому металевому корпусу мікроскоп стійкий і практично не допускає мікровібрацій при спостереженнях.

Варто відзначити наявність в комплектації пластикового кейсу з ручкою, який забезпечує цілісність і збереження мікроскопа, як під час транспортування так і під час тривалого зберігання.

Характеристики National Geographic Mono 20x + Кейс

Тип оптичний
Призначення навчальний
Комплектація окуляр
Класифікація стереоскопічний
Збільшення мікроскопа 20x
Збільшення об'єктивів 2x
Збільшення окулярів 10x
Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик стаціонарний з зажимами
Фокусування грубе
Подсветка відсутнє
Робоча відстань 55 мм
Розміри 250 x 140 x 110 мм
Габарити упаковки 330 x 200 x 140 мм
Вага 0.82 кг
Колір чорний