Мікроскоп Optima Biofinder 40x-1000x (927309)

Код товару: 1086933
Немає в наявності
  • Інформація по Optima 927309
  • Виробник: Optima
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Biofinder 40x-1000x
  • Код виробника: 927309
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 34x23x17 см.
  • Короткий опис:

    оптичний, біологічний, навчальний, професійний, збільшення - 40-1000х, насадка - монокулярна

Опис Optima Biofinder 40x-1000x

Не дивлячись на те, що Optima Biofinder 40x-1000x в першу чергу призначений для навчальних цілей, його оптичні та конструктивні характеристики цілком відповідають початковим вимогам до приладів лабораторного класу, і дозволяють проводити повний спектр спостережень в світлому полі. Дана модель не вимагає додаткового дооснащення для більшості мікробіологічних досліджень, і може використовуватися студентами, викладачами і лаборантами в базовій комплектації. Світлодіодне регульоване освітлення і фокусований конденсор Abbe з ірисовою діафрагмою забезпечують високий рівень роздільної здатності на максимальних кратностях. Коаксіальні гвинти макро і мікро фокусування, і мікрометричні супорти предметного столика дозволяють зробити точне фокусування на необхідній ділянці зразка. Металевий корпус мікроскопа і гумові ніжки забезпечують стійкість приладу і стабільність зображення під час спостережень.

Мікроскоп Optima Biofinder 40x-1000x - ідеальний прилад для студентів профільних навчальних закладів, а також один з найбільш доступних бінокулярних мікроскопів для початкових лабораторних досліджень.

Комбінація широкопольного окуляра і чотирьох об'єктивів, забезпечує збільшення в діапазоні від 40 до 1000 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Широкопольні окуляри мають покриття, що просвітлює і забезпечує контрастне і рівномірно чітке зображення по більшій частині поля зору. Ахроматичні об'єктиви стандарту DIN розраховані на роботу з покривним склом товщиною 0.17 мм. Підпружинена конструкція сорокакратного і стократного об'єктивів вбереже від пошкоджень препарат і самі об'єктиви при їх взаємному максимальному зближенні.

Правильне освітлення об'єкту грає не меншу роль, ніж якість оптики. Дана модель дозволяє проводити спостереження за методом світлого поля в прохідному світлі, і оснащена світлодіодним освітлювачем, що випромінює максимально наближене до денного світло. Конденсор Abbe в даній моделі фокусований, оснащений ірисовою діафрагмою і має числову апертуру N1.25, що дозволяє правильно висвітлити зразок і досягти необхідної контрастності. Використовуючи іммерсійне масло для 100х об'єктива і масляного конденсора, можна досягти максимальної роздільної здатності при спостереженнях на максимальних збільшеннях. Тримач фільтрів дозволяє використовувати стандартні світлофільтри діаметром 32 мм для збільшення контрасту певних зразків або отримання розсіяного світла.

Корпус мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійності конструкції, а й, завдяки збільшенню ваги і гумовим опорним ніжкам, забезпечує більшу стабільність приладу і гасіння мікровібрацій. Монокулярна насадка нахилена під кутом 45°, плавно повертається на 360°, дозволяючи проводити спостереження в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом ряду спостерігачів без переміщення мікроскопа в просторі.

Мікроскоп забезпечує точне позиціонування об'єкта спостереження під об'єктивом завдяки наявності мікрометричних гвинтів точного фокусування з кроком 0.005 мм, і препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом. Столик має стійке чорне матове покриття.

Optima Biofinder 40x-1000x - професійний оптичний прилад для вищих навчальних закладів за ціною домашнього мікроскопа. Все що необхідно для мікробіологічних досліджень в світлому полі учневі або студенту, все це враховано в конфігурації даної моделі.

Характеристики Optima Biofinder 40x-1000x

Тип оптичний
Класифікація біологічний
Назначение професійний
Збільшення мікроскопа 40-1000х
Збільшення об'єктивів 4x
Збільшення окулярів 10x
Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик рухливий 125х110 мм, з препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом (ціна поділки 0,1 мм)
Фокусування тонке (ціна поділки 0,013 мм)
Подсветка світлодіодне (прохідним світлом)
Живлення побутова мережа змінного струму 220V
Комплектация фільтр синій
Розміри 355 x 180 x 130 мм
Габарити упаковки 390 x 250 x 220 мм
Вага 2.42 кг
Колір білий