Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x + нониус (MB-Dis 01-202S-Non) (926642)

Код товару: 1112441
Немає в наявності
  • Інформація по Optima 926642
  • Виробник: Optima
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Discoverer 40x-1280x + нониус (MB-Dis 01-202S-Non)
  • Код виробника: 926642
  • Вага: 1.7 кг.
  • Габарити: 33x19x17 см.
  • Короткий опис:

    оптичний, біологічний, навчальний, збільшення - 40-1280x, насадка - монокулярна

Опис Optima Discoverer 40x-1280x + нониус (MB-Dis 01-202S-Non)

Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + ноніус - студентський мікроскоп з металевим корпусом в базовій комплектації для досліджень початкового рівня в області біології і медицини. Мікроскоп забезпечує значну зручність спостереження, завдяки можливості плавного і точного переміщення об'єкта в полі зору об'єктива за рахунок наявності препаратоводія з мікрометричними супортами з ноніусом. Оптична схема мікроскопа і подвійне світлодіодне підсвічування дозволяють досить докладно вивчати не тільки структуру поверхні різних матеріалів і мінералів, а й проводити спостереження клітин в біологічних зрізах рослин, тканин живих організмів і навіть бактерій при збільшенні від 40 до 1280 крат в відбитому та прохідному світлі. Живлення від батарей і від мережі змінного струму, а також світлодіодне підсвічування визначають дану модель, як мобільний мікроскоп, готовий до використання в будь-якому місці і в будь-який час. Всі мікроскопи Optima мають розширену трирічну гарантію і сертифіковані на території України.

Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x + ноніус має базову комплектацію, розширену за рахунок наявності препаратоводія з мікрометричними супортами і ноніусом, що дозволяє плавно і точно переміщати предмет спостереження під об'єктивами, що вкрай важливо при максимальних збільшеннях.

Комбінація двох ширококутних окулярів, трьох об'єктивів і лінзи Барлоу забезпечує плавне безступінчасте збільшення в діапазоні від 40 до 1280 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Ширококутні окуляри і ахроматичні об'єктиви мають покриття, що просвітлює і забезпечує контрастне і рівномірно чітке зображення по більшій частині поля зору. Підпружинена конструкція сорокакратного об'єктива вбереже від пошкоджень препарат і сам об'єктив при їх взаємному максимальному зближенні.

Кронштейн корпуса мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійності конструкції, а й додаткової ваги для більшої стабільності приладу і гасіння мікровібрацій. Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45°, повертається на 360°, дозволяючи фіксувати її і проводити спостереження в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом групі дітей або дорослих без переміщення мікроскопа в просторі.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату прохідним і відбитим світлом. Прохідне світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, відбите - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Яскравість освітлення плавно регулюється світлорегулятором, а зміна кольору для підвищення контрасту здійснюється за рахунок дискової діафрагми з кольоровими фільтрами, розміщеної під предметним столиком.

Живлення мікроскопа здійснюється як від побутової мережі змінного струму 220V, так і від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином, користувач сам вибирає необхідне джерело живлення і не обтяжений частою зміною елементів живлення або відсутністю можливості проводити спостереження поза приміщенням, обладнаного розеткою. Піклуючись про довговічність служби виробу і прав споживача, мікроскоп укомплектований якісними батареями Alkaline і блоком живлення відповідним європейським нормам CE і сертифікованим за стандартами TUV і GS.

З огляду на простоту налаштування, вивірену комплектацію і презентабельний зовнішній вигляд, мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x + ноніус може стати привабливим розвиваючим подарунком для дітей, корисним оптичним приладом для студентів і відповідною моделлю для обладнання лабораторій профільних навчальних закладів.

Характеристики Optima Discoverer 40x-1280x + нониус (MB-Dis 01-202S-Non)

Подсветка світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)
Призначення навчальний
Комплектація препаратоводій з мікрометричними супортами і ноніусом
Тип оптичний
Класифікація біологічний
Збільшення мікроскопа 40-1280x
Збільшення об'єктивів 4x
Збільшення окулярів 16x
Збільшення лінзи Барлоу 1-2x (безступінчасте)
Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик рухливий 90х90 мм, з препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом
Фокусування грубе
Живлення побутова мережа змінного струму 220V
Розміри 280 x 155 x 100 мм
Габарити упаковки 330 x 190 x 165 мм
Вага 1.1 кг
Колір білий