Бінокль Praktica Falcon FMC 12x50 Sand (924168)

Код товару: 1092737
Немає в наявності
  • Інформація по Praktica 924168
  • Виробник: Praktica
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Falcon FMC 12x50 Sand
  • Код виробника: 924168
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 20x16x8 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 12х, Діаметр об'єктива - 50 мм, Діаметр вихідної зіниці - 4.17 мм, Корпус - полікарбонат, прогумований, пісочний

Опис Praktica Falcon FMC 12x50 Sand

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на бюджетну серію біноклів, в тому числі і на Бінокль Praktica Falcon FMC 12x50 Sand. Завдяки широкому модельному ряду, біноклі Praktica лінійки Falcon відносяться до розряду універсальних, і можуть однаково успішно використовуватися, як оптика для польових і астроспостережень, як біноклі для полювання, спостереження за природою або міськими пам'ятками. Дана модель відрізняється від базової не тільки кольором, але перш за все повним багатошаровим просвітленням оптики.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, до недавнього часу компанія Praktica була більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати нагороди за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використовуючи багаторічний досвід розробки оптичних приладів, Praktica зайняла гідне місце серед виробників спортивного оптики найвищого класу.

Будучи впевненою в якості і надійності своєї продукції, компанія Praktica надає повну гарантію на всі свої оптичні прилади протягом 25 років.

Відмінною особливістю лінійки Falcon є невеликі розміри і вага. Біноклі цієї серії дійсно більш компактні ніж аналогічні моделі багатьох інших виробників. А мала вага досягається завдяки більш легкому полікарбонатному корпусу. Крім того, широке поле зору буде гідно оцінене любителями панорамних спостережень.

Оптика з повним багатошаровим просвітленням і достатні світлосильні характеристики дозволяють користуватися біноклями Falcon не тільки в яскравий сонячний день, але і при похмурій погоді. Призми класичного компонування Porro традиційно забезпечують високу чіткість і пластичність зображення. Гумове покриття корпусу забезпечує надійне утримання бінокля і захищає його від зовнішніх атмосферних і механічних впливів. Зручне центральне колесо фокусування має великий діаметр і відмінну чіпку гумову накатку, завдяки чому фокусування здійснюється максимально плавно і точно.

Характеристики Praktica Falcon FMC 12x50 Sand

Кратність наближення 12х
Діаметр об'єктива 50 мм
Діаметр вихідної зіниці 4.17 мм
Фактор сутінків 24.49
Світлосила 17.39
Найменша відстань фокусування 10 м
Поле зору на 1000 м 92 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-72 мм
Оптична конструкція Porro
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BK7
Довжина 170 мм
Ширина 180 мм
Корпус полікарбонат, прогумований
Вага 0.81 кг
Колір пісочний