Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP (922818)

Код товару: 1092741
Немає в наявності
  • Інформація по Praktica 922818
  • Виробник: Praktica
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Pioneer 10x42 WP
  • Код виробника: 922818
  • Вага: 1.5 кг.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 10х, Діаметр об'єктива - 42 мм, Діаметр вихідної зіниці - 4.2 мм, Корпус - полікарбонат, прогумований, темно-зелений

Опис Praktica Pioneer 10x42 WP

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику від бюджетних моделей до моделей преміум класу, в тому числі і на Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP. Серія біноклів Pioneer зроблена з акцентом на компактність і зручність використання. Полікарбонатний корпус з відкритим мостом має полегшену двохшарнірну конструкцію, що дозволяє без зволікання дістати з сумки і надійно фіксувати бінокль навіть однією рукою. Високі оптичні характеристики забезпечують лінзи з повним багатошаровим просвітленням і призми зі скла BAK4. Praktica Pioneer 10x42 WP - це відмінний туристичний і мисливський бінокль, який можна тримати завжди напоготові.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Зручність дизайну бінокля Praktica Pioneer 10x42 WP досягається сучасною конструкцією корпусу з двома шарнірами (Open Hinge). Завдяки такій компоновці бінокль придбав більшу надійність і зручність використання. Бінокль практично нереально випустити з рук, що дуже важливо при швидкому пересуванні для мисливця або туриста.

На всі оптичні поверхні бінокля (лінзи і призми) нанесено декілька шарів просвітлюючого покриття, здатного в значній мірі збільшити світлову пропускну здатність оптичного приладу до 95-96%. Баритові призми (скло BAK4) мають певний коефіцієнт заломлення, що дозволяє видати однаково світле і незатемнене зображення по всьому полю зору.

Полікарбонатний корпус приладу повністю герметичний, наповнений сухим азотом, і гарантує 100% водозахисту за міжнародним класом IPX7, а також не допускає запотівання оптики зсередини. Короткочасне занурення приладу в воду жодним чином не позначиться на його роботі.

Бінокль має всі необхідні регулювання для комфортного використання. Завдяки особливостям конструкції, міжосьова відстань може змінюватися в досить широкому діапазоні. Різкість встановлюється великим і інформативним центральним колесом. При необхідності можна зробити діоптрійну корекцію кільцем на правому окулярі. Поворотно-висувні наочники фіксують максимальний винос зіниці на відстані 16.1 мм. На відміну від багатьох біноклів подібного типорозміру, дана модель має можливість кріплення штативного адаптера.

У комплектації бінокля особливо хочеться виділити наявність кришок і об'єктивів, і окулярів, що далеко не завжди властиво для біноклів подібного розміру. Крім того, кришки об'єктивів надійно закріплені гумовими пасками, вони не спадуть і не загубляться, але при необхідності можуть бути зняті. Широкий нашийний ремінь значно додає зручності використання особливо під час тривалих переходів, коли бінокль висить на шиї.

Завдяки ергономічному дизайну, невеликим розмірам, хорошому зображенню і доступній ціні, біноклі Praktica Pioneer безсумнівно будуть користуватися попитом у тих, хто цінує місце в своєму рюкзаку і гроші у своєму гаманці.

Характеристики Praktica Pioneer 10x42 WP

Виробник Praktica
Модель Pioneer 10x42 WP
Артикул 922818
Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 4.2 мм
Фактор сутінків 18.33
Світлосила 20.49
Найменша відстань фокусування 4 м
Поле зору на 1000 м 106 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-76 мм
Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Довжина 146 мм
Водостійкість IPX7
Ширина 135 мм
Корпус полікарбонат, прогумований
Вага 0.646 кг
Колір темно-зелений