Бінокль Steiner Nighthunter XP 10x44 (52910)

Код товару: 1129328
Немає в наявності
  • Інформація по Steiner 52910
  • Виробник: Steiner
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Nighthunter XP 10x44
  • Код виробника: 52910
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 10х, Діаметр об'єктива - 44 мм, Діаметр вихідної зіниці - 4.4 мм, Корпус - магнієвий сплав, 0.854 кг, чорний

Опис Steiner Nighthunter XP 10x44

Самий продаваний Nighthunter XP зараз переходить в нове покоління. Вдосконалені з використанням досвіду мисливців з усього світу, піддані найсуворішим тестfv, ці біноклі були оптимізовані для особливих вимог полювання вночі і в сутінках.

Унікальна оптика і вражаюча легкість використання гарантують контрастне зображення без розтягнення при спостереженні в умовах полювання. Оптична система сконструйована з використанням нового спеціального типу скла, яке разом з високоякісним покриттям забезпечує неперевершену передачу світла.

Дуже міцний корпус, посилений волокнами Makrolon, гарантує стабільність і опір руйнуванню. Нове довговічне гумове покриття NBR стійке до впливу масел і кислот. Покращена високоточна оптика XP забезпечує оптимальну яскравість, високу контрастність і неперевершену чіткість від краю до краю.

Нано-захист Steiner забезпечує зовнішні поверхні наочників і лінз стійкістю до дії води і бруду. Дощ, сніг і волога просто зникнуть з вашого поля зору. Система наочників ClicLoc дозволяє користувачеві змінювати наочники, вибираючи з трьох різних форм. Світлопередача Nighthunter xp. Доведена і перевірена якість найвищого рівня.

Всебічні тести підтверджують неперевершену передачу світла бінокля Nighthunter XP STEINER. Чисті і контрастні кольори. Це робить Nighthunter XP вашим ідеальним компаньйоном на полюванні, особливо при поганій погоді або в нічний час доби і сутінках.

Характеристики Steiner Nighthunter XP 10x44

Виробник Steiner
Модель Nighthunter XP 10x44
Артикул 52910
Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 44 мм
Діаметр вихідної зіниці 4.4 мм
Фактор сутінків 21
Світлосила 19
Найменша відстань фокусування 2 м
Поле зору на 1000 м 110 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 54-76 мм
Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Довжина 188 мм
Ширина 126 мм
Корпус магнієвий сплав
Вага 0.854 кг
Колір чорний