Блендер Kenwood HDP 408

Код товару: 647223
Немає в наявності
  • Інформація по KENWOOD HDP 408
  • Виробник: KENWOOD
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: HDP 408
  • Вага: 3.05 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 800 Вт, Ємність склянки - 0.75 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 500 мл, кількість швидкостей - плавне регулювання, імпульсний режим - так, 420 х 73 х 73 мм, 2 кг, білий, сірий

Опис KENWOOD HDP 408

Ручний блендер Kenwood HDP 408, завдяки п'яти універсальним насадкам в комплекті, впорається з п'ятьма основними функціями не гірше за будь-якого кухонного комбайна, а споживана потужність на рівні 800 Вт забезпечить якісну роботу в одному швидкісному режимі або турбо-режимі. Насадки виконані з нержавіючої сталі і пластика, тому не вимагають особливих умов в обслуговуванні та зберіганні, а також їх можна мити в посудомийній машині.

За допомогою універсальної насадки Суп XL готувати суп-пюре буде максимально просто і зручно, а досить містка чаша дозволить за один цикл приготувати до 500 мл страви. Для виготовлення рукоятки блендера Kenwood HDP 408 виробник використовував один з найякісніших матеріалів Sure Grip, що забезпечує не тільки високий рівень безпеки, але і приємні тактильні відчуття під час роботи.
Ви за кілька секунд зможете зробити фарш, нашаткувати овочі для салату, подрібнити цибулю і зелень, збити вершки або створити повітряний крем. Крім того, блендер допоможе змішати ніжне пюре і приготувати різноманітні соуси. Блендер економить час і відкриває нові горизонти для господинь. Сучасний блендер стане незамінним помічником на кухні!

Блендери цієї компанії відрізняються унікальним фірмовим дизайном, безкомпромісною якістю матеріалів, а також особливою функціональною оснащеністю, яка включає в себе інноваційні розробки, що є власним патентом фірми. Потужний, практичний і привабливий, цей блендер простий як в експлуатації, так і в обслуговуванні. Завдяки спеціально розробленій конструкції, пристрій легко розбирається, а його скромна вага і компактні розміри сприяють найбільш простому догляду за блендером.  

Характеристики KENWOOD HDP 408

Тип занурювальний
Потужність 800 Вт
Ємність склянки 0.75 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 500 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Кількість швидкостей плавне регулювання
Імпульсний режим так
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик + сталь
Функції приготування пюре
Особливості леза з нержавіючої сталі
Габарити 420 х 73 х 73 мм
Вага 2 кг
Колір сірий