Блендер Philips HR2602/00

Код товару: 960528
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HR2602/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HR2602/00
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 34x26x15 см.
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 350 Вт, Ємність склянки - 1 л, без подрібнювача, Ємність міні-подрібнювача - 700 мл, кількість швидкостей - 2, імпульсний режим - так, 10.8 x 33.4 x 10.8 см, 1.14 кг, білий

Опис Philips HR2602/00

Потужне подрібнення та швидкісне змішування
Чудовий блендер Philips HR2602/00 має потужний двигун на 350 Вт. Змішувати інгредієнти, продукти стане набагато простіше та швидше. Усього за півхвилини буде готова будь-яка суміш за рахунок продуктивного мотора та хрестоподібного гострого леза. У даній моделі подрібнювача доступні два швидкісні режими. Зробіть процес ефективнішим, легко переключаючись на необхідну швидкість. Зручні кнопки лише одним натисканням дозволяють контролювати потужність змішування. Ідеальне смузі робити легко!

Подрібнюйте будь-які тверді інгредієнти
Ефективний блендер Philips HR2602/00 завдяки продуктивності та потужності легко справляється з подрібненням всіх твердих продуктів і навіть дробленням льоду. Яку страву ви не вибрали б для приготування — соус зі свіжих овочів або смачний корисний напій — подрібнювач допоможе зробити це ідеально швидко. Цей прилад порадує оптимальним балансом продуктивності та міцності. Бренд відомий своєю практичністю, комфортом використання, тривалим терміном служби та ергономічністю.

Практичний та компактний
Блендер Philips HR2602/00 може похвалитися компактними розмірами та високою продуктивністю. Сучасний дизайн дозволяє стати доповненням до будь-якого інтер'єру кухні. Прилад можна просто зберігати на кухонному столі, де він не займатиме багато місця. Вам не доведеться його довго шукати та встановлювати для роботи. Блендер Philips завжди буде під рукою. У комплекті приладу йде склянка, що міститься у підстаканнику. Корисні смузі можна готувати прямо в переносній склянці і брати її із собою.

Блендер легко миється
Після використання насадки Philips HR2602/00 можна мити за допомогою посудомийної машини. Це без сумніву зручно, аксесуари легко знімаються і очищаються. Ріжучу частину у вигляді знімного хрестоподібного леза також легко вимити. Чаша виготовлена ​​з практичного матеріалу, який має міцність. Підтримуйте блендер у ідеальному стані без додаткових зусиль. Легкість використання та догляду - безперечна перевага, особливо для кухонної техніки.

Готуйте смачні корисні смузі
Блендер Philips HR2602/00 за 30 секунд приготує для вас чудовий напій. Швидке змішування гарантує однорідну правильну структуру готового смузі. Крім поживних свіжих коктейлів, прилад чудово впорається з приготуванням соусів, рідкого тіста, супів-пюре. Практично безшумна ефективна робота не вимагає додаткових зусиль, ні часу. Під час змішування блендер не ковзатиме по поверхні столу завдяки неслизькій основі.

Характеристики Philips HR2602/00

Основні
Тип пристрою блендер стаціонарний
Потужність 350 Вт
Кількість швидкостей 2
Об'єм чаші 1 л / Рабочая емкость кувшина: 0,6 л
Конструкція стаціонарний
Ємкість мірного стакану 700 мл
Оснащеність
Функції подрібнення
Додатково дорожній стакан
Фізичні
Матеріал корпусу пластик
Матеріал чаші блендера пластик
Матеріал насадок нержавіюча сталь
Живлення мережа
Довжина шнура живлення 0.85 м
Розміри (ШхВхГ) 10.8 х33.4 х 10.8
Колір білий із бежевим
Вага 1.14 кг