Блендер Rotex RTB810-B

Код товару: 789394
Під замовлення
1943 Грн
  • Інформація по Rotex RTB810-B
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RTB810-B
  • Вага: 2.5 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 800 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 1750 мл, кількість швидкостей - 2, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex RTB810-B

Rotex RTB810-B – це сучасний і надійний блендер з величезним набором функцій. Не звертаючи уваги, на його прекрасні можливості, працювати з ним дуже просто, оскільки він має відмінно продумані деталі і красивий зовнішній вигляд. Потужність цього приладу 800 Вт, що забезпечує найвищу продуктивність і продуктивність. Під час роботи кожен зможе вибрати один з двох режимів, користуючись регулятором на корпусі. Чудово порадує міцна знімна нога з нержавійки, а також наявність підвісної петлі для комфортного зберігання. Функція Турборежим дозволить моментально подрібнити продукти.

Оптимальна комплектація
Разом з самим кухонним аксесуаром погружного типу виробник пропонує такі корисні аксесуари, як чаша з подрібнювачем, обсягом 1,75 л, мірний стаканчик ємністю 0,6 л, вінчик, тертку для картоплі, диски для нарізки та подрібнення різних овочів, фруктів та багатьох інших продуктів. Спеціальну насадку для пюре і диск для нарізки соломкою для жульена і картоплі фрі можна купити окремо.

Не секрет, що кухня була і буде практично культовим місцем, де збирається родина, родичі і друзі для спільного дозвілля, відпочинку і обговорення проблем. Використовуючи техніку ТМ Rotex на кухні, Ви зможете забезпечити повний комфорт на своїй кухні: кухонні комбайни, хлібопічки, соковижималки, блендери, м'ясорубки і багато іншого. Настільки ж багатий і модельний ряд техніки для побуту: кондиціонери, пилососи, фени, праски, теплотехніка, телевізори, телефони. Продукція ТМ Rotex — це широкий асортиментний ряд побутової техніки, що задовольняє стандартам якості, за доступними цінами. Rotex – круглий рік і для кожної родини.

Характеристики Rotex RTB810-B

Тип занурювальний
Потужність 800 Вт
Ємність склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 1750 мл
Насадки та ножі терка
Кількість швидкостей 2
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик
Функції терка
Особливості ергономічний дизайн
Колір чорний