Блендер Vitek VT-3413

Код товару: 758386
Немає в наявності
  • Інформація по VITEK VT-3413
  • Виробник: VITEK
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VT-3413
  • Вага: 1.35 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 600 Вт, Ємність склянки - 0.6 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 600 мл, кількість швидкостей - 2, турборежим - так, білий

Опис VITEK VT-3413

Блендер VITEK VT-3413
Стильний блендер погружного типу Vitek VT-3400 є представником серії Black & Whiteот однойменного популярного виробника. Дана модель блендера була розроблена досвідченими французькими фахівцями (агентство Millot design). Сучасний блендерний набір VITEK VT-3413 стане надійним і незамінним помічником в приготуванні різних страв. Модель комплектується знімною погружной ніжкою для змішування, чоппером для швидкого подрібнення, а також віночком. Моторна частина обладнана механічними перемикачами, які дозволяє контролювати швидкість обертання насадок. Швидке і ефективне змішування для досягнення однорідної консистенції реалізується за рахунок спеціального турборежима. Прилад комплектується високим мірним стаканом, який зручно використовувати для точного вимірювання пропорцій інгредієнтів.

Блендер Vitek VT-3400 має не тільки чудовий і привабливий зовнішній вигляд, але і значні характеристики. Потужність представленої моделі досягає 800 Вт, що дозволяє йому справлятися практично з будь-якими завданнями, які ви для нього приготуєте. Для прискорення всіх процесів в блендері Vitek VT-3400 передбачено «Турборежим». Для отримання максимально ефективного результату ви можете плавно регулювати швидкість, що дуже зручно. З таким занурювальним блендером ви без особливих зусиль зможете наколоти лід. Подрібнювач швидко і якісно подрібнити практично будь-які продукти.

Характеристики VITEK VT-3413

Комплектація Подрібнювач
Вінчик для збивання
Довжина кабелю, м 1.2
Особливості Змішування рідких продуктів
Об'єм мірної склянки, л 0.6
Імпульсний режим Немає
Живлення Від мережі
Матеріал чаші Пластик
Насадки Вінчик, Подрібнювач
Регуляція швидкості Є
Тип Занурювальний блендер
Потужність, Вт 600.00
Обсяг чаші, л 0.60
Вага, кг 1.15
Розміри, см 23.5 х 13.5 х 22.5
Кількість швидкостей 2.00
Турборежим Є
Матеріал ніжки блендера Нержавіюча сталь
Колір Білий