Проточний водонагрівач Ariston AURES S 3.5 COM PL (3520010)

Код товару: 1026623
Немає в наявності
  • Інформація по Ariston 3520010
  • Виробник: Ariston
  • Країна-виробник: Росія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: AURES S 3.5 COM PL
  • Код виробника: 3520010
  • Вага: 3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип водонагрівача - електричний, Потужність - 3500 Вт, продуктивність - 2 л / хв, IP 25, настінний, нижня, висота - 130 мм, ширина - 290 мм, глибина - 108 мм, вага - 1.3 кг

Опис Ariston AURES S 3.5 COM PL

Ефективний водонагрівач
Ariston Aures S 3.5 COM PL - електричний проточний водонагрівач від компанії зі світовим ім'ям на ринку побутової техніки - Ariston. Котел працює за допомогою однофазного або струму 220 В і потужністю 3,5 кВт. Котел оснащений передбаченої можливістю регулювання режиму нагрівання і потужності. Переключити режим можна за допомогою механічного управління, а саме регулятора. Максимальна температура нагріву води для даного бойлера становить 55⁰ С.

Якість матеріалів і безпеку
Каркас котла Ariston Aures S 3.5 COM PL виконаний з емальованої листової сталі. Бойлер використовує теплові нагрівачі ТЕНи погружного типу, а саме мідний погружной елемент, що сприяє збільшенню терміну служби котла. Робочий тиск пристрою становить 8 бар. Бойлер оснащений захистом від перегріву, яка спрацьовує при досягненні позначки максимальної температури.

Базові захисні функції
Теплообмінник котла Ariston Aures S 3.5 COM PL оснащений функціями, які забезпечують безпеку його роботи. По-перше, це обмеження температури нагріву. По-друге, він оснащений термостатом перегріву, окремий термостат вимірює показники і сигналізує про перегрів теплообмінника. По-третє - є датчик тиску, датчик протоку, зворотний клапан, який спрацьовує в разі підвищеного тиску.

Інші деталі
Котел Ariston Aures S 3.5 COM PL можна купити за доступною ціною і переконатися в прекрасному співвідношенні ціна-якість. Зручно для користувача, що можна самостійно регулювати кількість необхідної теплоти від котла. Водонагрівач оснащений декількома видами індикації для безпечної експлуатації. Сюди можна віднести індикацію включення і індикацію нагріву. Є функція прискореного нагріву, при якій скорочується час нагрівання води до максимальної температури.

Характеристики Ariston AURES S 3.5 COM PL

Тип водонагрівача електричний
Продуктивність 2 л / хв
Потужність 3500 Вт
Максимальна температура нагріву води 55 °С
Захист від перегріву так
Живлення електромережа 220 В
Захист IP 25
Встановлення горизонтальна
Тип установки настінний
Підводка нижня
Висота 130 мм
Ширина 290 мм
Глибина 108 мм
Вага 1.3 кг