Бойлер Ariston PRO1 R 50 V/5 (3201435)

Код товару: 971152
Немає в наявності
  • Інформація по Ariston 3201435
  • Виробник: Ariston
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PRO1 R 50 V/5
  • Код виробника: 3201435
  • Вага: 17 кг.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 50 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), кількість ТЕНів - один, 1500 Вт, тип управління - механічне, сталь з покриттям Titanium+, температура нагріву - 75 °С, висота - 553 мм, ширина - 450 мм, глибина - 480 мм, вага - 16 кг, білий

Опис Ariston PRO1 R 50 V/5

Настінна вертикальна модель
Водонагрівач накопичувальний Ariston PRO1 R 50 V/5 зроблений в класичному варіанті з циліндроподібним корпусом, який розміщується на стіні. Він чудово пристосований для сучасних ванних кімнат і за допомогою такого монтажу дозволить заощадити її простір, звільнивши його в нижній частині кімнати. Білий колір і непретензійний зовнішній вигляд дозволить ідеально вписатися в будь-яку кімнату.

Індикатор відстеження температури
На корпусі бойлера ви побачите механічний індикатор температури. Він дозволить вам уважно стежити за температурою води і, при необхідності, регулювати її до тієї, яка потрібна. Для цього в техніці передбачені механічні засоби регулювання, що мають простий інтерфейс для доступної взаємодії.

Відкритий ТЕН
Представлена ​​конфігурація наділена відкритим ТЕНом, який має пряме зіткнення з водою. Він дозволить істотно зменшити час, витрачений на нагрівання води, що знаходиться в баку, тому що тепло передається їй без будь-яких перешкод. Нагрівальний елемент зроблений з міді.

Технологія NANOMIX
Представлена ​​технологія базується на недопущенні змішування холодної та гарячої води, що в підсумку дозволяє набагато швидше отримати повний бак гарячої води і не втратити її температуру тривалий час.

Магнієвий анод
У конструкції є така деталь, як магнієвий анод. Він захищає водонагрівач від руйнування за рахунок відкладень кальцинованих відходів і солей у воді, які негативно впливають на водний резервуар.

Титанова емаль
Внутрішнє покриття бака зроблене з титанової емалі. Це дуже міцний матеріал, який дозволить накопичувальному нагрівальному пристрою не зіпсуватися від води низької якості.

Характеристики Ariston PRO1 R 50 V/5

Також шукають над унітазом
Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 50 л
Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
Кількість ТЕНів один
Потужність 1500 Вт
Тип управління механічне
Елементи управління бойлером стрілочний індикатор рівня нагріву
Матеріал внутрішнього бака сталь з покриттям Titanium+
Захист магнієвий анод
Температура нагріву 75 °С
Висота 553 мм
Ширина 450 мм
Глибина 480 мм
Вага 16 кг
Колір білий