Проточний водонагрівач Bosch W 10 KB

Код товару: 906910
Під замовлення
8699 Грн
  • Інформація по BOSCH W 10 KB
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Болгарія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: W 10 KB
  • Вага: 10.72 кг.
  • Габарити: 71x36x27 см.
  • Короткий опис:

    Тип водонагрівача - газовий, Потужність - 17000 Вт, продуктивність - 10 л / хв, відкрита, електрозапалювання, обмеження температури нагріву, газ-контроль, захист від перегріву, настінний, нижня, висота - 580 мм, ширина - 310 мм, глибина - 220 мм, вага - 10 кг

Опис BOSCH W 10 KB

Проточний водонагрівач BOSCH W 10 KB

Гарний дизайн плюс якість роботи. Багато хто знає, що купуючи водонагрівачі фірми Bosch, ви інвестуєте свої кошти в домашній затишок і тепло, в якість і надійність. Це ж можна сказати і з приводу моделі газової колонки Bosch W 10 KB. Мінімалістичний стиль, легкість і зручність управління, безпеку і надійність будуть радувати вас не один рік.

Тепло і економія коштів. Сучасна та економічна колонка Bosch W 10 KB дозволяє в разі необхідності перейти на роботу зі скрапленим газом. Колонка здатна чітко тримати задану температуру при витраті палива на мінімумі. Це дозволить жити в комфортних умовах і при цьому економити. Комфортне керування. Встановивши у себе вдома водонагрівач Bosch W 10 KB, ви отримуєте можливість автоматичного регулювання потужності пальника виходячи з особисто ваших потреб в теплоті. Цю функцію забезпечує модулятор полум'я.

Ім'я «Bosch» в представлення не потребує. Найбільший світовий виробник, який посів свою нішу на самих різних ринках, як в широких сегментах, так і в більш вузьких спеціалізацій: побутової техніки та електроніки, автомобільних систем і запчастин, будівництва та будівельно-ремонтних інструментів, промислового обладнання та систем безпеки. І це тільки мала частина спеціалізацій такого всесвітнього концерну, як Bosch!

Характеристики BOSCH W 10 KB

Тип водонагрівача газовий
Потужність 17000 Вт
Висота 580 мм
Ширина 310 мм
Глибина 220 мм
Вага 10 кг
Також шукають димохідні
Продуктивність 10 л / хв
Тип камери згоряння відкрита
Тип розпалювання електрозапалювання
Захист від перегріву так
Захист обмеження температури нагріву
Встановлення вертикальна
Тип установки настінний
Підводка нижня