Бойлер Drazice OKCE 125

Код товару: 1247417
Під замовлення
18403 Грн
  • Інформація по Drazice OKCE 125
  • Виробник: Drazice
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: OKCE 125
  • Вага: 25 кг.
  • Габарити: 130x60x60 см.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 125 л, тип ТЕНа - "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), кількість ТЕНів - один, 2200 Вт, тип управління - механічне, сталь з емалевим покриттям, IP42, 220В/50Гц, висота - 1067 мм, ширина - 524 мм, глибина - 562 мм, вага - 43 кг, білий

Опис Drazice OKCE 125

Електричний бойлер Drazice OKCE 125 S/2,2kW призначений для установки для підлоги, оснащений розтрубом для рециркуляції і спускним клапаном. Це відмінний варіант для гарячого водопостачання у квартирі, приватному будинку чи на підприємстві. Бойлер був розроблений та вироблений у Чехії.

Конструкція бойлера

Резервуар водонагрівача зварений із сталевого листа та повністю покритий емаллю, стійкою до дії гарячої води. Як додатковий антикорозійний захист у верхній частині водонагрівача встановлений магнієвий анод, який регулює електричний потенціал внутрішньої частини ємності і таким чином зменшує небезпеку його іржавіння. У ємності приварені висновки гарячої води, холодної води та циркуляційний отвір. До верхньої поверхні резервуару приварено фланець, до якого пригвинчено кришку фланця. Між кришкою фланця і фланцем вкладено кільце ущільнювача. У кришці фланця є поглиблення розміщення нагрівального елемента, датчиків регулюючого і захисного термостата. Електропроводка розташовується під пластиковою кришкою, що знімається. Індикатор температури знаходиться на оболонці водонагрівача. Ізоляцію резервуара утворює шар поліуретанової піни завтовшки 42 мм. Зовнішній корпус водонагрівача виготовлений із сталевого листа, покритого порошковою фарбою.

Характеристики Drazice OKCE 125

Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 125 л
Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою)
Кількість ТЕНів один
Потужність 2200 Вт
Режими нагрівання звичайний нагрів
Тип управління механічне
Елементи управління бойлером стрілочний індикатор рівня нагріву
Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям
Клас захищеності бойлера IP42
Захист магнієвий анод
Тиск 6 бар
Електроживлення 220В/50Гц
Висота 1067 мм
Ширина 524 мм
Глибина 562 мм
Вага 43 кг
Колір білий
Також шукають для дому