Бойлер Nova Tec Direct Dry 100 (NT-DD 100)

Код товару: 760391
Немає в наявності
  • Інформація по NOVA TEC NT-DD 100
  • Виробник: NOVA TEC
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Direct Dry 100
  • Код виробника: NT-DD 100
  • Вага: 27 кг.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 100 л, тип ТЕНа - "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), кількість ТЕНів - два незалежних, 1600 Вт, тип управління - механічне, сталь з емалевим покриттям, IP 24, температура нагріву - 77 °С, 220В/50Гц, висота - 942 мм, ширина - 461 мм, глибина - 461 мм, вага - 26 кг, білий

Опис NOVA TEC Direct Dry 100

Сучасний водонагрівач NOVA TEC NT-DD 100 є оптимальним економним варіантом для вирішення проблеми постійних перебоїв із централізованою подачею гарячої води. Бойлер ідеально підійде для сім'ї з 3-4 осіб та оснащений містким 100-літровим баком.

Циліндрична компактна конструкція з елегантною формою та чіткими лініями чудово впишеться практично у будь-яке приміщення. Пристрій оснащений двома нагрівальними елементами, які гарантують безпеку та надійність функціонування пристрою. Накопичувальний вертикальний водонагрівач ідеальний для жорсткої води, ТЕН якого відрізняється більшою площею нагріву в порівнянні з альтернативними варіантами. Екологічно чиста пінополіуретанова теплоізоляція (20-57 мм залежно від розташування в корпусі водонагрівача) сприяє створенню своєрідного ефекту термоса, при якому температура води зберігається гарячою максимально довго. Така особливість пристрою дозволяє заощадити витрати електроенергії, а відповідно, і фінансові засоби. Серія бойлерів NOVA TEC Direct Dry відрізняється повною відсутністю контакту нагрівального елемента з водою (сухий ТЕН). Завдяки таким особливостям розігрів води відбувається поступово і рівномірно, суттєво уповільнюється процес утворення накипу.

Завдяки унікальній технології АНТИМІКС, створеній при проектуванні водонагрівача, шари холодної і вже нагрітої води не змішуються між собою, що унеможливлює виникнення перепадів температури та збільшує показник використання гарячої води. Магнієвий протектор додатково захищає від корозії, небезпечного впливу агресивних речовин, що у водопровідній воді. Регульований термостат італійського виробництва відповідає за роботу водонагрівача як «повний автомат».

Накопичувальний бойлер НОВА ТЕК NT-DD 100 простий в експлуатації та легкий в керуванні. Зовнішній механічний регулятор температури дозволяє виставити необхідні показники та суттєво заощадити витрати електроенергії. Виробник забезпечує високу якість своєї продукції, на яку надає гарантію із правом обслуговування у спеціалізованих сервісних центрах.

Сталевий емальований бак виконаний з високоякісної сталі, завдяки якій він чудово витримує механічні дії, перепади температури та тиску. Всередині виріб покритий рідкою титановою емаллю, що обпалюється в печі під температурою 850 градусів, що зумовлює її високу стійкість до корозії та надійний захист від жорсткої водопровідної води.

Весь електричний блок (ТЕН, магнієвий протектор і термостат) зручно розміщений на потужному магнієвому фланці за допомогою п'яти болтів, що дозволить за необхідності будь-коли розкрутити їх з метою профілактики, заміни деталей або ремонту.

Характеристики NOVA TEC Direct Dry 100

Також шукають на 100 літрів
Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 100 л
Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою)
Кількість ТЕНів два незалежних
Потужність 1600 Вт
Режими нагрівання звичайний нагрів
Тип управління механічне
Елементи управління бойлером термостат
Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям
Клас захищеності бойлера IP 24
Захист магнієвий анод
Тиск 0.6 МПа
Температура нагріву 77 °С
Час нагріву 4 г (до 65°С)
Електроживлення 220В/50Гц
Гідравлічне підключення 1/2"
Висота 942 мм
Ширина 461 мм
Глибина 461 мм
Вага 26 кг
Колір білий