Бойлер Nova Tec Standard Plus 35 (NT-SP 35)

Код товару: 758234
Немає в наявності
  • Інформація по NOVA TEC NT-SP 35
  • Виробник: NOVA TEC
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Standard Plus 35
  • Код виробника: NT-SP 35
  • Вага: 13.2 кг.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 35 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), кількість ТЕНів - один, 1800 Вт, тип управління - механічне, сталь з емалевим покриттям, IP 24, температура нагріву - 77 °С, 220В/50Гц, висота - 434 мм, ширина - 461 мм, глибина - 461 мм, вага - 12 кг, білий

Опис NOVA TEC Standard Plus 35

Надійність
Водонагрівач Novatec NT-SP 35 відрізняється стабільною подачею води, що дозволить вам не переживати про перебої щодо температури води, що подається.

Терморегулятор
Водонагрівачі Standart Plus обладнані зовнішнім регулятором температури води, розташованому на нижній кришці нагрівача, який дозволяє легко встановлювати необхідну температуру нагрівання води.

Ефективна потужність
Отримувати гарячу воду швидко вам дозволить високий показник потужності, як для компактного водонагрівача, який дорівнює 1800 Вт.

Дизайн та надійність.
Компактний, вертикальний, циліндричний бак з високоякісного металу, що не піддається корозії, об'ємом 35 літрів забезпечить Вас та Вашу родину достатнім запасом гарячої води. За рахунок покриття в 2 шари спеціальної титанової емалі (французького виробництва) усередині металевого бака вода тривалий час не остигає і зберігає свою високу температуру, а так само захищає від корозії. Водонагрівач укомплектований теплоізоляцією, яка допомагає зберегти температуру води та позбавить Вас надмірного споживання електричної енергії.

Унікальна розробка.
При проектуванні водонагрівача NOVA TEC вперше у світі застосовано унікальну систему АНТИМІКС, яка перешкоджає перемішуванню шарів холодної і вже нагрітої води. Завдяки цьому розумному пристрою значно збільшується коефіцієнт використання гарячої води і повністю виключаються температурні перепади.

Для додаткового захисту від корозії у бойлері NOVA TEC NT-SP 35 використовується магнієвий анод. Це перевірений та надійний спосіб захисту від впливу агресивних речовин, що містяться у водопровідній воді. Зовнішнє біле покриття – це захист від водяної пари та частинок пилу, яка не потребує спеціального чищення та надовго зберігає первозданний вигляд приладу.

Характеристики NOVA TEC Standard Plus 35

Також шукають недорогі
Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 35 л
Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
Кількість ТЕНів один
Потужність 1800 Вт
Режими нагрівання звичайний нагрів
Тип управління механічне
Елементи управління бойлером термостат
Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям
Клас захищеності бойлера IP 24
Захист магнієвий анод
Тиск 0.6 МПа
Температура нагріву 77 °С
Час нагріву 1.15 г (до 65°С)
Електроживлення 220В/50Гц
Гідравлічне підключення 1/2"
Висота 434 мм
Ширина 461 мм
Глибина 461 мм
Вага 12 кг
Колір білий