Бойлер Thermex Praktik 100 V

Код товару: 1070571
Немає в наявності
  • Інформація по THERMEX Praktik 100 V
  • Виробник: THERMEX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Praktik 100 V
  • Вага: 20.5 кг.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 100 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), кількість ТЕНів - один, 2500 Вт, тип управління - електронне, нержавіюча сталь, IPX4, температура нагріву - 75 °С, висота - 903 мм, ширина - 445 мм, глибина - 459 мм, вага - 19.6 кг, білий

Опис THERMEX Praktik 100 V

Водозахищений корпус
Водонагрівач накопичувальний Thermex Praktik 100 V відноситься до класу бойлерів, які використовують в побутових умовах для отримання гарячої води, щоб прийняти ванну або душ, помити посуд, здійснити прибирання в будинку в комфортних умовах. Застосування техніки з розташуванням у ванній кімнаті допустимо, тому що корпус відповідає ступеню захисту IPX4, при якому бризки з будь-якого боку не заподіють техніці шкоди.Вибір режимів нагріву
Дана техніка має простий і зрозумілий функціонал, при якому ви можете самостійно вибрати потужність нагріву, віддавши перевагу одному з наявних режимів. Всього їх три: 1000, 1500 і 2500 Вт. Максимальна температура, яку може досягти вода, дорівнює 75°С.

Два незалежних нагрівача
Окремі ТЕНи, що працюють незалежно один від одного, стали чудовою основою для роботи бойлера. Водонагрівач накопичувального типу - це пристрій, якому потрібен час на розігрів. А за рахунок застосування таких інструментів вийшло істотно знизити цей період часу, давши власнику можливість якомога швидше відчути принади від використання гарячої води.

Захист магнієвим анодом
Магнієвий анод допоможе забути про те, що таке іржа і накип. Він виділяє речовини, які знижують ймовірність відкладення кальцинованих і корозійних складів, тим самим істотно продовжуючи термін служби техніки. Гарантія на бак - 7 років. Саме стільки приблизно і «живе» магнієвий анод, який в подальшому підлягає заміні.

Стрілочний термометр
Термометр механічного типу зі стрілкою здатний точно і швидко реагувати на зміни температури, виводячи дані про неї на фронтальну панель водонагрівача.

Індикатор роботи від мережі
Підключення до мережі можна ідентифікувати по активному світловому індикатору, який відповідає за цю функцію.

Характеристики THERMEX Praktik 100 V

Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 100 л
Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
Кількість ТЕНів один
Потужність 2500 Вт
Тип управління електронне
Елементи управління бойлером стрілочний індикатор рівня нагріву
Матеріал внутрішнього бака нержавіюча сталь
Клас захищеності бойлера IPX4
Захист пристрій захисного відключення (ПЗВ)
Тиск 0.6 МПа
Температура нагріву 75 °С
Гідравлічне підключення 1/2"
Висота 903 мм
Ширина 445 мм
Глибина 459 мм
Вага 19.6 кг
Колір білий