Бойлер Thermex TitaniumHeat 50 V Slim

Код товару: 1041875
Немає в наявності
  • Інформація по THERMEX TitaniumHeat 50 V Slim
  • Виробник: THERMEX
  • Країна-виробник: Росія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TitaniumHeat 50 V Slim
  • Вага: 18.4 кг.
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 50 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), кількість ТЕНів - один, 1500 Вт, тип управління - механічне, сталь з біостеклофарфоровим покриттям, IPX4, температура нагріву - 75 °С, висота - 722 мм, ширина - 365 мм, глибина - 378 мм, вага - 16.8 кг, білий

Опис THERMEX TitaniumHeat 50 V Slim

Електричний водонагрівач
Водонагрівач накопичувальний Thermex TitaniumHeat 50 V Slim призначений для забезпечення гарячою водою. Цей пристрій відмінно справляється зі своїми завданнями, надаючи в ваше розпорядження 50 літрів гарячої води за досить короткий термін. За рахунок того, що техніка працює від електрики, вона може бути встановлена ​​там, де немає можливості здійснювати забезпечення ГВЗ за допомогою газу.

Швидкий час нагрівання
Представлений бойлер має бак на 50 літрів. Варто зауважити, що такий об'єм оптимальний для однієї людини, дозволяючи без проблем прийняти душ, помити брудний посуд, вмитися, не відчуваючи будь-яких перебоїв в подачі гарячої води. Також при економному використанні може бути актуальним для сім'ї з двох людей. Розігрів вмісту до 45°С відбувається за 1 годину 45 хвилин.

Біосклофарфорове покриття бака
Зсередини бак покритий біосклофарфоровим шаром. Таке покриття призначене для перешкоджання передчасному виходу бака з ладу від корозії, накипу і діяльності живих мікроорганізмів.

Магнієвий анод
Ще один спосіб вирішення проблеми з відкладеннями і корозією - магнієвий анод. Ця деталь здатна створювати хімічне середовище, в якому жорстка вода не стане під час нагрівання виділяти солі та інші речовини. По закінченню терміну магнієвого анода цю частину конструкції краще замінити, щоб бак отримував повноцінний захист і далі.

Мокрий ТЕН
Представлена ​​модель використовує як нагрівальний елемент мокрий ТЕН, який має пряме зіткнення з рідиною, що знаходиться в бойлері. За рахунок цього нагрів відбувається досить швидко.

Індикатор температури
Бачити температуру води в даний момент допоможе механічний термометр, який за допомогою стрілки покаже ступінь нагріву.

Характеристики THERMEX TitaniumHeat 50 V Slim

Форма бойлера циліндрична
Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Об'єм 50 л
Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
Кількість ТЕНів один
Потужність 1500 Вт
Тип управління механічне
Елементи управління бойлером стрілочний індикатор рівня нагріву
Матеріал внутрішнього бака сталь з біостеклофарфоровим покриттям
Клас захищеності бойлера IPX4
Захист пристрій захисного відключення (ПЗВ)
Тиск 0.6 МПа
Температура нагріву 75 °С
Гідравлічне підключення 1/2"
Висота 722 мм
Ширина 365 мм
Глибина 378 мм
Вага 16.8 кг
Колір білий