Бойлер TIKI SUPERESD50V9_TIKI

Код товару: 1505840
Під замовлення
13244 Грн
  • Інформація по TIKI SUPERESD50V9_TIKI
  • Виробник: TIKI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SUPERESD50V9_TIKI
  • Короткий опис:

    Форма бойлера - прямокутна, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 50 л, тип ТЕНа - "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), 2000 Вт, тип управління - електронне, сталь з емалевим покриттям, IP 24, температура нагріву - 75 °С, 220 В, висота - 690 мм, ширина - 420 мм, глибина - 445 мм, вага - 24 кг, білий

Опис TIKI SUPERESD50V9_TIKI

Gorenje Водонагрівач TIKI SuperESD50V9 (також відомий як OGBS50SMV9) є електричним водонагрівачом, розробленим компанією Gorenje. Водонагрівач має об'єм бака 50 літрів. TIKI SuperESD50V9 має високу енергоефективність, що дозволяє знизити споживання електроенергії. Водонагрівач Gorenje OGBS50SMV9 оснащений електронною системою регулювання температури води, а електронний термометр завжди покаже точну температуру води в баку. Діапазон температур становить від 15 до 75 С.


Функції "Захист від легіонел"
Якщо температура води у водонагрівачі, не досягає 65 °C протягом 14 днів поспіль, нагрівач автоматично вмикається, нагріває воду до температури, необхідної для очищення, таким чином запобігаючи появі легіонел або ефективно знищуючи їх.

Захист від перегрівання
Цей захист запобігає підвищенню температури у водонагрівачі вище, ніж 90 °C. Нагрівач вимикається і попереджає користувача про перевищення температури води через індикацію помилки. Це також захищає користувача від опіків надто гарячою водою.

Захист від сухого запуску
Цей захист запобігає увімкненню не заповненого водонагрівача, таким чином захищаючи електричний нагрівальний елемент від перегрівання та несправностей.

Європейська якість
Прилади нового покоління містять компоненти від відомих європейських виробників, що забезпечує надійну якість і тривалий термін служби електронагрівачів.

Захист від впливу навколишнього середовища
Металеві ємності водонагрівачів виготовлені з високоякісного холоднокатаного сталевого листа, який є міцною основою для процесу емалювання. Більш товстий сталевий лист (2,25 мм для верхньої та нижньої частини ємності та 2 мм для бокової) і захисний шар забезпечують кращу довговічність у складних умовах роботи. Під час ретельно контрольованого процесу мокрого емалювання останнє покриття наноситься при температурі 850 °C.

Характеристики TIKI SUPERESD50V9_TIKI

Тип установки настінний
Установка вертикальна
Підключення шлангів нижня
Елементи управління бойлером індикатор рівня нагріву
Форма бойлера прямокутна
Захист захист від перегріву
Об'єм 50 л
Температура нагріву 75 °С
Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою)
Час нагріву 1.38 г (до 63°С)
Потужність 2000 Вт
Електроживлення 220 В
Тип управління електронне
Висота 690 мм
Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям
Ширина 420 мм
Клас захищеності бойлера IP 24
Глибина 445 мм
Тиск 9 бар
Колір білий
Гідравлічне підключення 1/2"
Вага 24 кг
Також шукають над унітазом