Склянка Uniglass Marocco низька 230 мл (53037)

Код товару: 1573907
Під замовлення
43 Грн
  • Інформація по Uniglass 53037
  • Виробник: Uniglass
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Marocco низька 230 мл
  • Код виробника: 53037
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 10x7x6 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Marocco, Призначення - для безалкогольних напоїв, для слабоалкогольних напоїв, Об'єм - 230 мл, Матеріал - скло, Особливості - без декору, Колір - прозорий

Опис Uniglass Marocco низька 230 мл

Торгова марка UNIGLASS (Болгарія) належить грецькій компанії HGI Group. Протягом 70 років компанія Uniglass виробляє столовий питний посуд, а також банки та пляшки для харчової і фармацевтичної промисловості. Виготовлення скляного посуду відбувається у 2-х країнах: Болгарії та Україні, а продажі здійснюються у понад 80 країнах світу! Важливо, що виробник Uniglass дозволяє придбати якісні товари зі скла за дуже привабливими цінами. В асортименті цієї компанії є: келихи для вина, коньяку, коктейлів; стакани високі та низькі; креманки; графині; скляні банки з бугеля застібкою. Посуд торгової марки UNIGLASS стані ідеальним рішенням для кафе, літніх майданчиків та швидко.

Склянка серія "MAROCCO" відноситься до сегменту професійного посуд для ресторанів та закладів ХоРеСа. Має привабливий вишуканий дизайн і відрізняється високою якістю та практичністю, тому особливо користується популярністю серед барів і ресторанів. Стінки склянці завдяки своїй рельєвності створюють ефект блиску, а бездоганно прозоре скло дозволяє спостерігати за кольором напою. Обравши склянку "MAROCCO" Касабланка для сервірування свого святкового столу ви створите атмосферу урочистості, свята, розкоші та стилю. Склянка підійде для подачі різних напоїв, лимонаду, соку, холодного чаю тощо.

Стакан виконаний з високоякісного харчового скла, дуже міцний, стійкий до сколів та подряпин. Прекрасний вибір як для урочистого заходу, так і в щоденному використанні. За рахунок високої удароміцності і надійності склянки прослужать Вам довгі роки, не втрачаючи при цьому своєї естетичності і функціональності. Можуть митися в посудомийній машині, не тьмяніє та не затирається згодом.

Характеристики Uniglass Marocco низька 230 мл

Серія Marocco
Призначення для слабоалкогольних напоїв
Об'єм 230 мл
Матеріал скло
Особливості без декору
Додатково можна мити в посудомийній машині
Діаметр 8.2 см
Висота 8.5 см
Колір прозорий