Склянка Uniglass Marocco висока 420 мл (53177)

Код товару: 1568933
Під замовлення
72 Грн
  • Інформація по Uniglass 53177
  • Виробник: Uniglass
  • Країна-виробник: Болгарія
  • Модель: Marocco висока 420 мл
  • Код виробника: 53177
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 15x10x5 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Marocco, Об'єм - 420 мл, прозорий

Опис Uniglass Marocco висока 420 мл

Торгова марка UNIGLASS (Болгарія) належить грецькій компанії HGI Group. Протягом 70 років компанія Uniglass виробляє столовий питний посуд, а також банки та пляшки для харчової і фармацевтичної промисловості. Виготовлення скляного посуду відбувається у 2-х країнах: Болгарії та Україні, а продажі здійснюються у понад 80 країнах світу! Важливо, що виробник Uniglass дозволяє придбати якісні товари зі скла за дуже привабливими цінами. В асортименті цієї компанії є: келихи для вина, коньяку, коктейлів; стакани високі та низькі; креманки; графині; скляні банки з бугеля застібкою. Посуд торгової марки UNIGLASS стані ідеальним рішенням для кафе, літніх майданчиків та швидко.

Склянка серія "MAROCCO" відноситься до сегменту професійного посуд для ресторанів та закладів ХоРеСа. Має привабливий вишуканий дизайн і відрізняється високою якістю та практичністю, тому особливо користується популярністю серед барів і ресторанів. Стінки склянці завдяки своїй рельєвності створюють ефект блиску, а бездоганно прозоре скло дозволяє спостерігати за кольором напою. Обравши склянку "MAROCCO" Касабланка для сервірування свого святкового столу ви створите атмосферу урочистості, свята, розкоші та стилю. Склянка підійде для подачі різних напоїв, лимонаду, соку, холодного чаю тощо.

Стакан виконаний з високоякісного харчового скла, дуже міцний, стійкий до сколів та подряпин. Прекрасний вибір як для урочистого заходу, так і в щоденному використанні. За рахунок високої удароміцності і надійності склянки прослужать Вам довгі роки, не втрачаючи при цьому своєї естетичності і функціональності. Можуть митися в посудомийній машині, не тьмяніє та не затирається згодом.

Характеристики Uniglass Marocco висока 420 мл

Об'єм 420 мл
Призначення універсальні
Матеріал скло
Особливості без декору
Додатково можна мити в посудомийній машині
Висота 13 см
Колір прозорий
Серія Marocco
Діаметр 7.7 см