Хлібопічка Kenwood BM 450 (BM450)

Код товару: 268263
Немає в наявності
  • Інформація по KENWOOD BM450
  • Виробник: KENWOOD
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: BM 450
  • Код виробника: BM450
  • Вага: 11.65 кг.
  • Габарити: 48x46x33 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 780 Вт, максимальна вага випічки - 1000 г, вибір розміру хліба - так, вибір кольору скориночки - так, габарити - 38.5 x 23.5 x 31.5 см, вага - 9,5 кг, колір - сріблястий

Опис KENWOOD BM 450

З хлібопічкою Kenwood BM450 ви зможете щодня радувати свою сім'ю смачною домашньою випічкою. Потужність даного кухонного приладу складає 780 Вт. Завдяки цьому випікання булочок, запашного хліба, а також всіляких пирогів займе мінімум часу. Плюс до цього цінність хлібопічки в тому, що є режим швидкого випікання, тобто можна створити хліб всього за 58 хвилин. Корпус виробу виконаний з нержавіючої сталі – це означає, що він стійкий до подряпин і пошкоджень.

Модель BM 450 має п'ятнадцять автоматичних програм для випікання хліба різного виду, для створення кексів, бездріжджової, безглютенової і солодкої випічки. Також за допомогою такої хлібопічки можна зварити варення. Коли ви встановлюєте один з режимів, прилад самостійно підбирає необхідні параметри випікання. А саме: час замісу тіста, температуру і тривалість приготування.

З хлібопічкою даної моделі ви можете самостійно регулювати ступінь запікання і вагу випічки. А це значить, що вага випічки встановлюється від 500 грамів до одного кілограма, а колір скоринки хліба може бути трьох варіантів: темний, рум'яний і світлий.

Однією з функцій є можливість відстрочити включення до 15 годин. Також є функція підтримки вже готового виробу протягом однієї години. Вбудований таймер дозволяє встановити процес випікання на необхідний час, наприклад, на ніч. І ви можете бути впевнені, що ваш хліб буде ще теплим протягом 60 хвилин. Вам не доведеться вручну додавати додаткові інгредієнти (горіхи, родзинки і так далі), бо в печі передбачений автоматичний диспенсер. А конвекційне випікання передбачає рівномірний розподіл тепла в печі, гарантуючи ідеальний результат.

Якщо ви вже вирішили купити хлібопіч даної моделі, то з її використанням у вас не виникне жодних проблем. Просто потрібно завантажити інгредієнти в правильних пропорціях, за допомогою сенсорних кнопок вибрати програму приготування і запустити хлібопіч. Після того, як пристрій закінчить випікати, ви почуєте сигнал, який сповіщає про готовність виробу. Після цього піч переходить в режим підтримки температури. Для того, щоб контролювати процес випікання, передбачений невеликий дисплей з підсвічуванням і оглядове вікно. Можете не турбуватися про те, що хліб може підгоріти, через те, що ємність для випікання має антипригарне покриття.

Характеристики KENWOOD BM 450

Потужність 780 Вт
Максимальна вага випічки 1000 г
Вибір розміру хліба так
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки темна
Форма для випічки хліба прямокутна
Програми швидка випічка
Відкладений старт так
Підтримка температури так
Дисплей так
Матеріал корпуса метал
Габарити 38.5 x 23.5 x 31.5 см
Вага 9,5 кг
Колір сріблястий