Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Код товару: 930719
Під замовлення
159 Грн
  • Інформація по PowerPlant CA910335
  • Виробник: PowerPlant
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: с кольцом, желтый
  • Код виробника: CA910335
  • Вага: 0.03 кг.
  • Габарити: 10x7x1 см.
  • Короткий опис:

    Тип кріплення - клейка основа

Опис PowerPlant с кольцом, желтый

Тримач для смартфонів PowerPlant з кільцем, жовтий (CA910335)

Кільце-тримач для смартфонів PowerPlant - універсальний аксесуар, призначений для зручного управління вашим смартфоном або планшетом. Кільце-тримач запобігає випадковому вислизання, ви більше можете не переживати, що ваш телефон випаде з рук. Стильне кільце надійно кріпиться до пристрою і не створює дискомфорт під час носіння за рахунок обертання на 360 °.

З його допомогою можна без проблем розмістити пристрій в зручному положенні в руках, на столі або будь-якої вертикальної поверхні. Завдяки клейкою платформі, кільце-тримач можна легко закріплювати і знімати в будь-який час. Особливістю є можливість багаторазового використання: необхідно просто промити клейку поверхню, дати їй висохнути, і кільце можна знову надійно зафіксувати на будь-якому іншому девайсе.

Компанія PowerPlant спеціалізується на виробництві електротехнічної та електронної продукції. Дане українське підприємство було утворено в 2007 році. Асортимент продуктів, що випускаються під торговою маркою PowerPlant, складається з таких аксесуарів для відео-, фототехніки і мобільної електроніки, як блоки живлення, акумулятори та зарядні пристрої, а також, з універсальних мобільних пристроїв, і фото і відео кабелів.

Крім того, компанія пропонує ряд високоякісних аксесуарів для професійного фотографування. Виробничі потужності підприємства розташовані на території Китаю. Вся продукція під торговою маркою PowerPlant характеризується першокласним якістю, до того ж, вона сертифікована відповідно до українських стандартів. На кожну одиницю товару під своїм брендом виробник надає гарантію терміном в один рік.

Своїми головними пріоритетами компанія PowerPlant називає повне задоволення бажань, потреб і потреб своїх споживачів, міцне утвердження свого імені не тільки на українському, а й на міжнародному ринку, а також, постійний якісний ріст асортименту пропонованих продуктів.

Характеристики PowerPlant с кольцом, желтый

Виробник PowerPlant
Модель с кольцом, желтый
Артикул CA910335
Тип кріплення клейка основа
Розміри 35 х 45 х 6 мм
Вага 11 г