Оптичний привід Blu-Ray ASUS SBW-06D2X-U/BLK/G/AS

Код товару: 437379
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS SBW-06D2X-U/BLK/G/AS
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 18 міс.
  • Модель: SBW-06D2X-U/BLK/G/AS
  • Вага: 0.65 кг.
  • Габарити: 27x18x7 см.
  • Короткий опис:

    зовнішній, USB 2.0, 2 Мб, чорний

Опис ASUS SBW-06D2X-U/BLK/G/AS

Оптичний привід Blu-Ray / HD-DVD ASUS SBW-06D2X-U / BLK / G / AS - компанія Asus представляє зовнішній оптичний привід для дисків Blu-ray, здатний записувати на відповідні носії до 128 гігабайт даних. Висока швидкість запису, привабливий дизайн корпусу, відмічену нагородою престижного конкурсу iF, і спеціальне програмне забезпечення Magic Cinema з підтримкою стереоскопічного відео - все це робить даний пристрій сучасним і функціональним рішенням для мультимедійних додатків. Відмінною особливістю приводу SBW-06C2X-U є підтримка формату BDXL, в якому максимальний обсяг даних, записуваних на один диск, збільшений до 100 і 128 гігабайт при використанні тришарового і чотиришарового носія, відповідно.

Даний привід здатний записувати диски Blu-ray на швидкості 6x. Технологія Auto Tuning Power забезпечує відмінну якість записуваних дисків. Функція шифрування дозволяє захистити дані на записуваних оптичних дисках за допомогою пароля. Для запису оптичних дисків за допомогою цього приводу можна скористатися зручним графічним інтерфейсом. Даний оптичний привід дозволяє відтворювати диски формату Blu-ray 3D.

За допомогою доданого програмного забезпечення звичайне відео та фотографії можуть бути перетворені в стереоскопічний формат. Програмне забезпечення Magic Cinema підвищує дозвіл DVD-відео до формату високої чіткості 1080p. Підтримка Dolby Digital EX і DTS-HD (5.1-канальний звук). Оптичний привід Blu-Ray / HD-DVD ASUS SBW-06D2X-U / BLK / G / AS володіє красивим корпусом і елегантною підставкою, на яку його можна встановлювати або горизонтально, або вертикально. Інноваційний дизайн цього пристрою отримав визнання фахівців, які присудили йому престижну нагороду дизайнерського конкурсу iF.

Характеристики ASUS SBW-06D2X-U/BLK/G/AS

Основні
Тип зовнішній slim
Tипи носіїв BD-ROM
Підключення USB 2.0
Функціональні можливості
Механізм завантаження диска напівавтоматичний
Підтримка DLL (для DVD)
Підтримка DLL (для Blu-Ray)
Вертикальна установка
Швидкість запису
DVD±R DL 6 x
DVD±RW 6 x
DVD-RAM 5 x
DVD±R 8 x
CD-RW 16 x
CD-R 24 x
BD-R 6 x
BD-R DL 6 x
BD-RE 2 x
BD-RE DL 2 x
Швидкість читання
DVD 8 x
CD 24 x
Blu-Ray 6 x
Фізичні
Колір чорний
Вага 290 г