Чайник Ringel Trio 2.5 л (RG-1005)

Код товару: 1121834
Під замовлення
696 Грн
  • Інформація по Ringel RG-1005
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Trio 2.5 л
  • Код виробника: RG-1005
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 30x30x30 см.
  • Короткий опис:

    Trio, Об'єм - 2.5 л, Матеріал чайника - нержавіюча сталь, є, Сумісність з плитами - газова, електрична, склокерамічна, індукційна, курковий механізм, фіксована ручка, білий, Вага - 0.782 кг

Опис Ringel Trio 2.5 л

Для всіх, хто любить попити чай або каву на своїй кухні, рекомендуємо довговічний суцільнолитий чайник із чудовим свистком. Ви не забудете про те, що поставили кип'ятити воду присівши біля екрана телевізора.


Неіржавка сталь, яка забезпечує міцність і довговічність конструкції.


Чайник Trio зі свистком від Ringel виготовлений із харчової неіржавкої сталі з високим вмістом хрому та нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії й деформації, а також не боїться нагрівання до високих температур. Водночас неіржавка сталь, з якої виготовлений чайник, є цілком безпечною для здоров'я.


Суцільнолитий корпус — жодних швів.


Корпус чайника Trio виготовлений із цілого листа металу, що збільшує термін експлуатації та його надійність використання на вашій кухні.


Відполірована дзеркальна поверхня.


Високоякісна неіржавка сталь, застосована під час виробництва чайника, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілу низку покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості. Полірована поверхня — запорука прекрасного зовнішнього вигляду та додаткового захисту від корозії.


Безпечне відкривання носика.


Бакелітовий свисток зі сталевим осердям за допомогою натискання кнопки легко відкриває отвір носика чайника. Кнопка вбудована в ручку чайника, яка виготовлена з бакеліту, що не нагрівається. Кришка чайника також виготовлена з неіржавкої сталі з бакелітовою ручкою, яка не нагрівається під час кип'ятіння води в чайнику.


Суцільнолитий чайник зі свистком Trio від Ringel безпечно підігріє воду для ваших улюблених гарячих напоїв і попередить вас про готовність приємним свистком. Стане стильною прикрасою вашої кухні та слугуватиме вам довго й надійно.


Товщина дна: 0.6 мм
Діаметр дна: 16 см

Характеристики Ringel Trio 2.5 л

Сумісність з плитами склокерамічна
Серія Trio
Об'єм 2.5 л
Матеріал ручки бакеліт
Матеріал чайника нержавіюча сталь
Особливості фіксована ручка
Колір білий
Вага 0.782 кг
Наявність свистка є