Чохол до планшета AirOn Premium Universal 10-11" BT Keyboard (4822352781060)

Код товару: 1245881
Немає в наявності
  • Інформація по AirOn 4822352781060
  • Виробник: AirOn
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Premium Universal 10-11" BT Keyboard
  • Код виробника: 4822352781060
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 30x20x1 см.
  • Короткий опис:

    Тип - обкладинка, Сумісність з моделями - універсальний, діагональ - 10, 11, спосіб закриття - магніт, Матеріал - поліуретан, чорний

Опис AirOn Premium Universal 10-11" BT Keyboard

Чохол AIRON Premium Universal 9.7-11" із Bluetooth-клавіатурою. Універсальний чохол AIRON Premium для планшетів від 9.7" до 11" — це якісний та надійний захист для вашого девайса.

Мультифункціональний чохол-обкладинка з кріпленнями-гумками ергономічно приєднується до планшета.

Верхня кришка з мікрофіброю надійно оберігає екран від дрібних ушкоджень, подряпин і навіть крапель води, постійно очищаючи поверхню від дрібних плям і слідів від відбитків пальців. Спеціальний поділ обкладинки на кілька зон дає змогу використовувати її навіть як підставку. Під час роботи з клавіатурою це особливо зручно.

Матеріал виробу приємний на дотик, щоб вам було максимально комфортно використовувати його. Аксесуар також дає планшету змогу автоматично запускати режим "сну" і виходити з нього. Досить вам відкрити кришку обкладинки, як екран загоряється, закриваєте — і він згасає, переходячи в режим очікування.

Обкладинка від AIRON чудово поєднується з приємною на дотик, неймовірно легкою клавіатурою. Компактний додаток прикріплений до аксесуара за допомогою магнітів. Так що не зісковзуватиме та випадатиме під час роботи. Клавіатура синхронізується з планшетом за допомогою функції Bluetooth.

Користуватися бездротовою клавіатурою від AIRON дуже просто. Увімкніть клавіатуру та натисніть кнопку "Connect". Активуйте Bluetooth на вашому планшеті або Smart TV і під'єднайтеся до нового пристрою. Готово! Впевнено користуйтеся бездротовим набором тексту на відстані до 10 м. Клавіатура заряджається за кілька годин та заряду досить до 2 місяців використання.

Характеристики AirOn Premium Universal 10-11" BT Keyboard

Матеріал поліуретан
Тип обкладинка
Сумісність з брендом Універсальний
Сумісність з моделями універсальний
Діагональ 11
Варіант підставки передбачено
Спосіб закриття магніт
Додаткова комплектація вбудована клавіатура
Колір чорний