Чохол до планшета BeCover Lenovo Tab M10 Plus TB-X606 / M10 Plus (2nd Gen) Blue (705143)

Код товару: 1086404
Немає в наявності
  • Інформація по BeCover 705143
  • Виробник: BeCover
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Lenovo Tab M10 Plus TB-X606 / M10 Plus (2nd Gen) B
  • Код виробника: 705143
  • Вага: 0.1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - накладка, сумісність з моделями - Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F, Lenovo M10 Plus, діагональ - 10.3, Спосіб кріплення - рамка-тримач, Материал - термополиуретан, пластик, синій

Опис BeCover Lenovo Tab M10 Plus TB-X606 / M10 Plus (2nd Gen) B

Протиударний чохол BeCover - це надійний захист вашого улюбленого планшета від механічного впливу. Тепер ні удари, ні падіння на підлогу не страшні вашому планшету! Прекрасна фіксація на корпусі, акуратні отвори для роз"ємів, що дозволяють зручно управляти гаджетом і ультрамодний дизайн чохла - все, що потрібно для сучасного мобільного користувача.
Надійний захист
Накладка з щільного пластику ідеально фіксується на корпусі, не залишаючи люфтів і присвятив. Міцний матеріал чохла пом"якшує удар, не дозволяючи жодній подряпині з"явитися на кришці або дисплеї гаджета. Тепер можна користуватися планшетом при будь-яких умовах, не турбуючись про його стан в екстреній ситуації. А якщо вона і відбудеться, то протиударний чохол неодмінно проявить свої кращі якості і захистить від пошкоджень.
Зручна експлуатація
Додаткова прогумована накладка, яка представлена ??в комплекті з протиударним чохлом, забезпечує противоскользящее дію. Планшет надійно лежить в руці, не норовить з неї вислизнути. Чохол-накладка не надає зайві міліметри в розмірах, тому відмінно розміщується в сумочці.
Стильний дизайн
Яскравий дизайн стане чудовим доповненням до стильного девайсу. Широкий вибір кольорів дозволяє вибрати кращий варіант на свій смак, роблячи тим самим гаджет унікальним і неповторним.
З протиударним чохлом BeCover ваш Huawei T3 10 в цілковитій безпеці. До того ж, його недорога вартість дозволяє змінювати зовнішній вигляд гаджета тоді, коли вам цього захочеться!

Характеристики BeCover Lenovo Tab M10 Plus TB-X606 / M10 Plus (2nd Gen) B

Матеріал пластик
Тип накладка
Сумісність з брендом Lenovo
Сумісність з моделями Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F
Діагональ 10.3
Варіант підставки передбачено
Спосіб кріплення рамка-тримач
Колір синій