Чохол до планшета BeCover Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (705917)

Код товару: 1127542
Немає в наявності
  • Інформація по BeCover 705917
  • Виробник: BeCover
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Samsung Galaxy Tab A7 10.4
  • Код виробника: 705917
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 32x24x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - накладка, сумісність з моделями - Samsung Galaxy Tab A7, діагональ - 10.4, Спосіб кріплення - книга знаходиться в чохлі, Материал - термополиуретан, пластик, синьо-чорний

Опис BeCover Samsung Galaxy Tab A7 10.4

Протиударний чохол BeCover - це надійний захист вашого улюбленого планшета від механічного впливу. Тепер ні удари, ні падіння на підлогу не страшні вашому планшету! Прекрасна фіксація на корпусі, акуратні отвори для роз"ємів, що дозволяють зручно управляти гаджетом і ультрамодний дизайн чохла - все, що потрібно для сучасного мобільного користувача.
Надійний захист
Накладка з щільного пластику ідеально фіксується на корпусі, не залишаючи люфтів і присвятив. Міцний матеріал чохла пом"якшує удар, не дозволяючи жодній подряпині з"явитися на кришці або дисплеї гаджета. Тепер можна користуватися планшетом при будь-яких умовах, не турбуючись про його стан в екстреній ситуації. А якщо вона і відбудеться, то протиударний чохол неодмінно проявить свої кращі якості і захистить від пошкоджень.
Зручна експлуатація
Додаткова прогумована накладка, яка представлена в комплекті з протиударним чохлом, забезпечує противоскользящее дію. Планшет надійно лежить в руці, не норовить з неї вислизнути. Чохол-накладка не надає зайві міліметри в розмірах, тому відмінно розміщується в сумочці.
Стильний дизайн
Яскравий дизайн стане чудовим доповненням до стильного девайсу. Широкий вибір кольорів дозволяє вибрати кращий варіант на свій смак, роблячи тим самим гаджет унікальним і неповторним.

Характеристики BeCover Samsung Galaxy Tab A7 10.4

Тип накладка
Сумісність з брендом Samsung
Сумісність з моделями Samsung Galaxy Tab A7
Діагональ 10.4
Варіант підставки передбачено
Спосіб кріплення книга знаходиться в чохлі
Материал пластик
Колір синьо-чорний