Чохол до електронної книги AirOn для AirBook Pro 8S Black (4821784627009)

Код товару: 940173
Немає в наявності
  • Інформація по AirOn 4821784627009
  • Виробник: AirOn
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: для AirBook Pro 8S Black
  • Код виробника: 4821784627009
  • Вага: 0.04 кг.
  • Габарити: 24x15x3 см.
  • Короткий опис:

    чорний, поліуретан, обкладинка

Опис AirOn для AirBook Pro 8S Black

Чохол для електронної книги AirOn для AirBook Pro 8S Black (4821784627009)

Легка і міцна преміум обкладинка для Airbook Pro 8S від Airon захистить вашу електронну книгу від бруду, подряпин і механічних пошкоджень. Таким чином ваша книга залишиться як і раніше тонкої і витонченої, але отримає додатковий захист.

Задня кришка повністю дублює по відчуттях і якості корпус електронної книги, вона приємна на дотик і зручно розташовується в руці. Завдяки спеціальному покриттю обкладинка не ковзає в руках як при вертикальному, так і горизонтальному положенні електронної книги.

Особливістю книги є технологія Smart Cover. Варто тільки відкрити обкладинку, як ваша електронна книга Airbook Pro 8S автоматично вийде з режиму сну і буде готова до роботи. При закритті обкладинки пристрій повернеться в режим сну.

У дизайні обкладинки для Airbook Pro 8S серії Premium від Airon ретельно продумані всі необхідні отвори для вільного доступу до портів і елементам управління, завдяки чому вам не доведеться кожного разу отримувати електронну книгу з чохла.

Використовуючи легку і стильну обкладинку, ви завжди зможете носити електронну книгу з собою і не турбуватися, що вона незабаром втратить свій первозданний зовнішній вигляд.

Обкладинка AirOn Premium для електронної книги AirBook Pro 8 виконана у високій якості. Вона повністю захищає книгу, а головне - сенсорний екран від механічних пошкоджень.

Головною особливістю обкладинки є поєднання практичності і технології Smart Cover, а так само чудового дизайну.

Характеристики AirOn для AirBook Pro 8S Black

Колір чорний
Сумісність Airbook Pro 8S
Спосіб кріплення куточки
Тип обкладинка
Матеріал поліуретан