Валіза Echolac Cielo Poseidon Blue S (EcPC121-403-45)

Код товару: 1426548
Під замовлення
5422 Грн
  • Інформація по Echolac EcPC121-403-45
  • Виробник: Echolac
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Cielo Poseidon Blue S
  • Код виробника: EcPC121-403-45
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 70x55x35 см.
  • Короткий опис:

    Стать - чоловічі, жіночі, Об'єм - 47 л, ручки - мініатюрна зверху, висувна, Матеріал - полікарбонат, кількість відділень - 2, вага - 2.7 кг, Колір - синій

Опис Echolac Cielo Poseidon Blue S

Валіза Echolac CIELO/Poseidon Blue S Маленька EcPC121-403-45 - це те, що Вам потрібно. Практичний, стильний, якісний і доступний багаж. Країна виробника - Японія. Офіційний гарантійний термін - 3 роки. Компактні параметри відповідають всім нормам бортового багажу. Чудове рішення для відряджень, ручної поклажі, невеликих поїздок і уїкендів. Розмір S: 42x57x20 см, об'єм - 47 літрів, вага - 2,7 кг. Система Echolac Select 8trac 4-х коліс з подвоєними дисками. 

Кожне колесо повноповоротне, з радіусом обертання - 360 градусів. У шин поверхня TPE, яка дуже міцна і з низьким рівнем шуму. Чотирьохступінчаста система телескопічної ручки cholac Select ErgoStop з легким регулюванням висоти. Вертикальна ручка для перенесення валізи в руках. Темно-синій колір. Структура поверхні - StealthShield. Матовий, красивий і практичний корпус протистоїть швидкому утворенню потертостей і подряпин.

Полікарбонатна оболонка EchoLite від Covestro Makrolon. Інноваційна система виробництва. Ударостійкий матеріал, який поєднує в собі властивості жорсткості і гнучкості, що запобігає виникненню вм'ятин і деформацій. Витримує високі і низькі температурні режими, абсолютно не тріскаючись. Внутрішня організація - DeLux. По всій площі камерного простору - розкішний тканинний підклад. Інтегровані компресійні ремені х-подібної фіксації. Простора кишеня - із внутрішнього боку кришки. Закриття здійснюється водонепроникною і гладкою блискавкою TwinShield. У корпус вже вбудований кодовий замок TSA Lock від YiFeng. Гідний захист і збереження всього вмісту буде гарантовано власникам даної моделі валізи. 

Валіза на колесах Echolac (Ехолак) Cielo EcPC121-403-45 подолає разом з Вами сотні, тисячі і мільйони кілометрів. Тільки 100% оригінал з безкоштовною доставкою по всій Україні. Краща ціна і продукція в інтернет-магазині Attribute!

Характеристики Echolac Cielo Poseidon Blue S

Об'єм 47 л
Розмір валізи маленька
Матеріал полікарбонат
Застібки і замки блискавка
Кількість коліщат 4
Висота 57 см
Ширина 42 см
Вага 2.7 кг
Також шукають маленькі на колесах
Ручки мініатюрна зверху
Система безпеки замок
Кількість відділень 2
Глибина 20 см
Колір синій