Валіза Lojel Rando Expansion 18 Brick Red S (Lj-CF1571-2S_R)

Код товару: 1426441
Немає в наявності
  • Інформація по Lojel Lj-CF1571-2S_R
  • Виробник: Lojel
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Rando Expansion 18 Brick Red S
  • Код виробника: Lj-CF1571-2S_R
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 77x55x30 см.
  • Короткий опис:

    Стать - чоловічі, жіночі, Об'єм - 43 л, ручки - висувна, Матеріал - полікарбонат, кількість відділень - 2, вага - 2.7 кг, Колір - червоний

Опис Lojel Rando Expansion 18 Brick Red S

Японський виробник Lojel — це унікальний представник дорожньої групи. Кожен виріб має неперевершені характеристики й цікаві дизайнерські рішення. Продумані до дрібниць деталі, залучені якісні ресурси. Все це, створене для найбільшого комфорту та продуктивності.

Компанія була заснована 1989 року, вона продовжує підкорювати аудиторію своїм широким асортиментом і випуском інноваційних моделей. Lojel впевнений у якості своєї продукції, це підтверджує гарантія 10 років, що надається! Можна сміливо вирушати в подорожі, завдяки таким надійним супровідникам. Японська якість Lojel, завжди доречна, хоч куди б ви вирушали. Станьте володарем найкращого, що представлене на сьогодні!

Модель Lojel Rando Expansion поєднує сучасні матеріали і універсальний дизайн. Матеріал – полікарбонат із високою міцністю і стійкістю до деформації, протягом тривалого періоду зберігає первинний зовнішній вигляд і безпечний для довкілля. Корпус виробу виконаний в приємному забарвленні. Завдяки надійній системі управління, що складається з 4-х коліс і висувної ручки - повний контроль кожного руху. 

М'які переносні ручки. Усередині дві речові камери. Вони мають у своєму розпорядженні ремені для пакування і кишеню-відділення (сітка). Подвоєна блискавка з водовідштовхувальним (прогумованим кантом). Блокування кодом Т S А. Додаткова можливість збільшення простору. 

Розмір S: 40x54,2x23/26см, об’єм - 38/43 літрів. Колір - Black (чорний). Вага - 2,7 кг.

Характеристики Lojel Rando Expansion 18 Brick Red S

Вага 2.7 кг
Колір червоний
Також шукають маленькі на колесах
Об'єм 43 л
Збільшення об'єму на 5 л
Розмір валізи маленька
Ручки висувна
Матеріал полікарбонат
Застібки і замки блискавка
Система безпеки замок
Кількість відділень 2
Тип відділень незалежні внутрішні відділення
Кількість коліщат 4
Висота 54.2 см
Ширина 40 см
Глибина 23 см