Валіза Travelite Kite Olive S (TL089947-86)

Код товару: 1425899
Під замовлення
4386 Грн
  • Інформація по Travelite TL089947-86
  • Виробник: Travelite
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Kite Olive S
  • Код виробника: TL089947-86
  • Вага: 3.5 кг.
  • Габарити: 75x50x30 см.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 36 л, ручки - мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна, Матеріал - текстиль, кількість відділень - 1, вага - 1.9 кг, Колір - оливковий

Опис Travelite Kite Olive S

 Валіза на 4 колесах Travelite Kite S TL089947-25 - маленький дорожній аксесуар, призначений для ручної поклажі. Компактні параметри моделі не заважають йому бути дуже практичним і функціональним багажним виробом. Місткість Тревелайт Кіт - 36 л. Ретельна організація внутрішнього простору дозволяє акуратно спакувати всередину все речі, які можуть знадобитися в нетривалій подорожі або відрядженні. 

Корпус валізи обладнаний товстим шаром м'якого наповнювача, який виконує функцію надійного протектора поклажі від всіляких ударів, тиску і падіння, які можуть раптово статися в дорозі. Швидке, плавне і маневрене пересування Тревелайт Кіт відбувається завдяки 4-колісній системі. Керування валізою здійснюється за допомогою висувної ручки, з кнопкою, яка регулює висоту. Речі, що знаходяться в такій валізі, доїдуть разом зі своїм власником до пункту призначення цілими та неушкодженими. 

Незаконному проникненню у багаж запобігає надійний кодовий TSA-механізм, вбудований прямо в корпус. Можливість відкрити його є лише у людини, яка точно знає код. Приємний м'ятний колір корпусу, виконаний з надміцного поліефіру, матиме гармонійний вигляд у поєднанні з більшістю предметів гардероба в різних відтінках.
Такий корпус не вигоряє на сонці, не попускає всередину вологу, а також стійкий до розривів і деформацій. Очистити його поверхню можна легко і швидко, застосувавши для цього традиційний миючий засіб. 

Купити Travelite Kite S TL089947-25 в нашому інтернет-магазині можна неймовірно швидко і максимально комфортно! Для швидкого здійснення покупки, оформляйте своє замовлення онлайн!

Характеристики Travelite Kite Olive S

Об'єм 36 л
Розмір валізи маленька
Ручки мініатюрна зверху
Матеріал текстиль
Застібки і замки блискавка
Система безпеки замок
Кількість відділень 1
Кількість коліщат 4
Висота 54 см
Ширина 37 см
Глибина 20 см
Вага 1.9 кг
Колір оливковий
Також шукають маленькі на колесах