Валіза Travelite Meteor Petrol S (TL089447-22)

Код товару: 1425907
Немає в наявності
  • Інформація по Travelite TL089447-22
  • Виробник: Travelite
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Meteor Petrol S
  • Код виробника: TL089447-22
  • Вага: 3.5 кг.
  • Габарити: 75x50x30 см.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 38 л, ручки - мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна, Матеріал - текстиль, кількість відділень - 1, вага - 2.6 кг, Колір - синій

Опис Travelite Meteor Petrol S

Валіза на 4 колесах Travelite Meteor S TL089447-17 - багажний атрибут від німецького виробника Тревелайт, створений для тих, хто не вибирає між хорошими експлуатаційними характеристиками і стильним дизайном. Представлена модель рекомендується справжнім перфекціоністам, які завжди зможуть гідно оцінити численні якісні переваги і тонкощі зовнішнього оформлення. У дизайні валізи Тревелайт Метеор використана унікальна кольорова гамма, утворена поєднанням двох чудових відтінків - марсала і лілового кольору. Така комбінація припаде до смаку справжнім естетам. 

Місткість Travelite Meteor S TL089447-17 - 38 л. Усередині корисний простір валізи організовано таким чином, щоб власник даного аксесуара мав змогу як можна акуратніше спакувати всі речі, необхідні в короткострокову подорож або нетривале відрядження. Більше простору надає зовнішня кишеня. Сюди можна скласти документи або проїзні квитки. 

Функціональна основа Тревелайт Метеор - надійна система з чотирьох парних коліс, що забезпечують швидке і плавне пересування, маневреність і стійкість. Матеріалом для виготовлення корпусу став щільний, якісний поліефір, стійкий до вологи, розривів, втрати кольору і деформацій. Цей матеріал дозволяє на довгі роки зберегти цілісність і естетичність дорожнього атрибута Тревелайт. 

Купити Travelite Meteor S TL089447-17 в нашому інтернет-магазині можна за дуже привабливою ціною. Для швидкого здійснення покупки оформляйте замовлення онлайн в один клік!

Характеристики Travelite Meteor Petrol S

Об'єм 38 л
Розмір валізи маленька
Ручки мініатюрна зверху
Матеріал текстиль
Застібки і замки блискавка
Система безпеки замок
Кількість відділень 1
Тип відділень незалежні внутрішні відділення
Кількість коліщат 4
Висота 55 см
Ширина 38 см
Глибина 20 см
Вага 2.6 кг
Колір синій
Також шукають маленькі на колесах