СБПЧ WWM Epson PX720WD/PX820FWD +чрнЕ83 (IS.0248-1)

Код товару: 419442
Немає в наявності
  • Інформація по WWM IS.0248-1
  • Виробник: WWM
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Epson PX720WD/PX820FWD +чрнЕ83
  • Код виробника: IS.0248-1
  • Вага: 0.9 кг.
  • Короткий опис:

    Тип чорнила - водорозчинні, Колір - Black, ємність - 2 х 100 мл, сумісність з пристроями бренду - Epson, чіпи в комплекті - з чіпами в комплекті

Опис WWM Epson PX720WD/PX820FWD +чрнЕ83

СНПЧ WWM Epson PX720WD/PX820FWD +чрнЕ83 (IS.0248-1) - це система сполучених посудин, призначена для подачі чорнила у міру їх витрачання в картриджі принтера з ємностей-донорів. Подача чорнила відбувається по еластичних трубках, що сполучають картриджі принтера і ємності з чорнилом. За рахунок створеного в процесі роботи розрядження в камері картриджа - чорнило з трубок заповнюють місце витрачених чорнила в процесі друку. І до того ж, використовуючи систему безперервної подачі чорнила, Ви зможете значно економити Ваші кошти. Адже, витрати на друк зводяться до витрат тільки на чорнило, а не на дорогі картриджі - відмінне рішення, як для домашнього використання, так і офісу.

Система безперервної подачі чорнила вирішує проблему економного друку і робить купівлю струменевого принтера економічно виправданою. Все, що Вам необхідно - це періодично поповнювати чорнило в донорах, вартість яких значно менша, ніж вартість повного набору картриджів. А також дозволяють зменшити витрати на друк більш ніж в 50 разів порівняно з використанням оригінальних картриджів і в 30 разів порівняно з використанням неоригінальних картріджів. Тому придбання СНПЧ - це краще рішення для струменевих принтерів та економії Ваших грошових коштів.

При використанні СНПЧ (системи неперервної подачі чорнила), а також при перезаправке картриджів потрібні чорнило, які можуть бути пігментними або водорозчинними.

Особливості водорозчинних чорнил. Водорозчинне чорнило WWM - барвники (і інші компоненти) утворюють в чорнилі ідеальний розчин, тобто знаходяться у вигляді окремих іонів, оточених розчинниками. В чорнило додаються речовини, які притягують до себе водні пари з повітря, для запобігання пересихання. Перевага використання водорозчинних чорнила в істотної економії коштів порівняно з пігментними і в зручності використання, відсутності ризику засихання в друкуючій голівці.

Особливості пігментних чорнил. Пігментні чорнило WWM - барвником у пігментних чорнилах є нерозчинна у воді органічне або неорганічне з'єднання. Пігмент - це кольорові частинки, які мають всі характеристики твердого тіла, такі як об'єм, діаметр та ін

Характеристики WWM Epson PX720WD/PX820FWD +чрнЕ83

Тип чорнила водорозчинні
Колір Black
Ємність 2 х 100 мл
Сумісність з пристроями бренду Epson
Сумісність з моделями K 101, 201, 301
Сумісність з чорнилом E83/B
Чіпи в комплекті з чіпами в комплекті
Дополнительные характеристики + чорнило