Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG

Код товару: 913041
Немає в наявності
  • Інформація по AeroCool PGS CYLON Black BG
  • Виробник: AeroCool
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PGS CYLON Black BG
  • Вага: 5.7 кг.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 1 х 120 мм, Додатково - Top 1x12 см, Front 3x12 or 2х14 см, GPU - до 371 мм, CPU - 155 мм, на передній панелі, 483 x 200 x 441 мм, 5.4

Опис AeroCool PGS CYLON Black BG

Корпус AeroCool PGS CYLON Black BG

AeroCool PGS Cylon - найпопулярніша і стильна модель корпусу з підсвічуванням 2018 року. Cylon розроблений і виконаний в кращих традиціях мінімалістичного дизайну - нічого зайвого, лінії чіткі, ліва панель прозора (тонований акрил), тонка лінія RGB підсвічування на передній панелі з чорного пластика не нав'язлива, витончено доповнює його зовнішній вигляд. RGB-підсвічування має 13 режимів роботи - 7 монокольорові і 6 різних режимів мерехтіння. Кожен знайде собі оптимальний колірний режим.

Це корпус для цінителів продуктивності. Шасі підтримує установку процесорних кулерів висотою до 155 мм і відеокарт - до 371 мм. Шасі може прийняти на борт до двох 3.5 "HDD і двох 2.5" HDD / SSD.

Для охолодження виробником передбачена установка до 5 корпусних вентиляторів. Один 120-міліметровий вентилятор для задньої панелі йде в комплекті, передню панель можна доукомплектувати ще трьома 120-міліметровим або двома 140-міліметровими вентиляторами, і верхню - одним 120-міліметровим. Встановлено пилові фільтри - для легкого очищення на передню панель - знімний, на верхню - магнітний пиловий фільтр.

Конструкція Cylon продумана з урахуванням зручності для користувачів. На верхній панелі розташовані всі необхідні роз'єми - картрідер, який підтримує карти SD і microSD, кнопки включення / перезавантаження, аудіовихід і вхід для навушників, порти USB - один USB 3.0 і два USB 2.0. Якщо ви хочете бути модним і є любителем мінімалістичного дизайну - Cylon це кращий варіант. Сучасний дизайн, продуманий функціонал і якість AeroCool, гарантують зручність і естетичне задоволення протягом користування.

Віддані своїй справі засновники компанії Aero Cool невпинно вдосконалюють свої сміливі ідеї та рішення для виробництва ігрових ПК нового покоління. Завдяки креативним ідеям дизайну і гостроті технічної думки конструкторів, ця компанія отримала заслужене визнання в усьому світі.

Багаторічний досвід і якість продукції компанії Aero Cool здобули їй найвищу популярність навіть у найвимогливіших користувачів ринку ігрових систем. На даний момент компанія може запропонувати широкий спектр обладнання високої якості в поєднанні з гнучкою ціновою політикою.

Характеристики AeroCool PGS CYLON Black BG

Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 2
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 2
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 1 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 1x12 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Зовнішні роз'єми 1 x Audio
Особливості з підсвічуванням
Встановлення довгих відеокарт до 371 мм
Максимальна висота процесорного кулера 155 мм
Наявність підсвічування на передній панелі
Матеріал корпусу пластик
Кардридер так
Розмір, мм 483 x 200 x 441 мм
Вага, кг 5.4
Клас корпусу Геймерські