Корпус Azza Obsidian 270 (CSAZ-270)

Код товару: 918834
Немає в наявності
  • Інформація по AZZA CSAZ-270
  • Виробник: AZZA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Obsidian 270
  • Код виробника: CSAZ-270
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, Full ATX, ATX, Micro - ATX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 3 х 120 мм, Додатково - Back 1x12 см, Top 2x12 см, GPU - до 370 мм, CPU - 155 мм, кулери з підсвічуванням, 514 x 198 x 469 мм, 7, чорний

Опис AZZA Obsidian 270

Корпус AZZA Obsidian 270 (CSAZ-270) - це унікальний ігровий корпус з червоним акцентованим дизайном. Однією з особливостей цього корпусу є спеціальна підвіска для навушників на передній панелі корпусу. Користувачі можуть повісити навушники на цій підвісці, коли вони не використовуються, забезпечуючи зручне та ефективне рішення для зберігання навушників. Для користувачів без навушників кріплення також можна видалити декількома простими кроками.

Високоякісна лицьова панель із загартованого скла дозволяє користувачам демонструвати свою підсвічування і в поєднанні з кріпленням для навушників, дає Obsidian 270 унікальний вид. Корпус підтримує безліч компонентів, включаючи підтримку найдовших відеокарт довжиною до 370 мм. Завдяки опцій водяного охолодження і сумісності з материнськими платами ATX, M-ATX і ITX, Obsidian 270 є відмінним вибором для будь-якого гравця.

Компанія під назвою Azza присутня на українському ринку зовсім недавно. Спеціалізацією даного підприємства є виробництво та реалізація таких комп'ютерних комплектуючих, як системні корпуси і блоки живлення. Торгова марка була зареєстрована в 1996-му році. Спочатку під логотипом Azza випускалися материнські плати для промислових комп'ютерів. Вперше корпуси і блоки живлення в асортименті продуктів даного підприємства з'явилися в 2004-му році.

Раніше продукція компанії Azza поставлялася переважно на торговельні майданчики Сполучених Штатів Америки, Канади і Великобританії, але сьогодні вона широко експортується також і на європейський ринок комплектуючих, де завойовує значну популярність. Комп'ютерні корпусу під брендом Azza характеризуються місткістю, простотою установки компонентів, оригінальним, сучасним і продуманим дизайном, ергономічністю і реалізуються за доступною для широкого кола споживачів ціною.

Характеристики AZZA Obsidian 270

Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " відсутній
Колір чорний
Класс корпусу Геймерські
Також шукають прозорі
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Micro - ATX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 3
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 5
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 3 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 2x12 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Пиловий фільтр так
Зовнішні роз'єми Audio
Особливості з підсвічуванням
Встановлення довгих відеокарт до 370 мм
Максимальна висота процесорного кулера 155 мм
Наявність підсвічування кулери з підсвічуванням
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 514 x 198 x 469 мм
Вага, кг 7