Корпус Azza RAVEN 420DF1 (CSAZ-420DF1)

Код товару: 948534
Немає в наявності
  • Інформація по AZZA CSAZ-420DF1
  • Виробник: AZZA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RAVEN 420DF1
  • Код виробника: CSAZ-420DF1
  • Вага: 2.5 кг.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 1 х 120 мм, Додатково - Top 2x12/14 см, Front 3x12 or 2х14 см, GPU - до 340 мм, CPU - 155 мм, кулери з підсвічуванням, 480 x 205 x 425 мм, 6 кг, чорний

Опис AZZA RAVEN 420DF1

Raven 420 від AZZA - це сучасний корпус типорозміру ATX Mid Tower, відрізняється добре продуманим дизайном, завдяки якому значно полегшується установка системних компонентів і підтримується оптимальний температурний режим для їх ефективного функціонування. Корпус має достатній простір для збірки на його основі високопродуктивної системи. Корпус має всі необхідні роз'єми і інтерфейси, такі як USB, аудіо-роз'єм і роз'єм для мікрофона. Гарна циркуляція повітря забезпечується добре продуманими вентиляційними отворами. Завдяки використанню якісних матеріалів корпус AZZA Raven 420 не гнеться і не гримить.

Як не дивно, але найчастіше перед покупкою нового комп'ютера, люди не завжди замислюються над розміром і типом майбутнього ПК (форм-фактором). Найчастіше це падає на плечі продавців, які не завжди зацікавлені в потребах КЛІЄНТА, просто кажучи - який корпус попався - в той і засунули ... Однак, найчастіше саме цей параметр є важливим, як для користувача так і для самого комп'ютера. Наскільки це важливо? Від форм-фактора ПК (і від правильності його вибору, звичайно ж ...) залежить безліч важливих параметрів: зручність роботи, рівень шуму, температура корпусу, а звідси випливають: "здоров'я" комплектуючих всередині (в першу чергу жорстких дисків - які зберігають вашу інформацію - а це як відомо самоцінність), зручність роботи і ін. і т.п.

Mid Tower- найпоширеніший розмір серед домашніх настільних комп'ютерів. Його розміри: ширина 15-20см, висота 43-45см. Такі корпусу здатні вмістити повнорозмірну системну плату ATX, повнорозмірні блок живлення, кілька жорстких дисків і досить багато жорстких дисків. Застосування: Можна сказати - універсальне. Розміри прийнятні і для високопродуктивних ПК, і для звичайного середнього домашнього комп'ютера. Простір усередині корпусу дозволяє циркулювати повітряним потокам всередині зазвичай не утрудняючи охолодження корпусу і пристроїв.

Характеристики AZZA RAVEN 420DF1

Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " відсутній
Колір чорний
Класс корпусу Геймерські
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Micro - ATX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Розташування блоку живлення нижнє
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 2
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 6
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 1 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 2x12/14 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Підтримка рідинного охолодження так
Зовнішні роз'єми Audio
Особливості отвори для укладання кабелів
Встановлення довгих відеокарт до 340 мм
Максимальна висота процесорного кулера 155 мм
Наявність підсвічування кулери з підсвічуванням
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 480 x 205 x 425 мм
Вага, кг 6 кг