Корпус Chieftec Elox (HQ-01B-OP)

Код товару: 892431
Немає в наявності
  • Інформація по CHIEFTEC HQ-01B-OP
  • Виробник: CHIEFTEC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Elox
  • Код виробника: HQ-01B-OP
  • Вага: 4.7 кг.
  • Короткий опис:

    Класичні, Miditower, ATX, Micro - ATX, Слотів розширення - 7, Додатково - Front 1x12 см, Side 2x12 см, Back 2x8 см, GPU - до 250 мм, CPU - 120 мм, 428 x 160 x 410 мм, 4.5

Опис CHIEFTEC Elox

Це відмінна якість продукції CHIEFTEC за несподівано низькою ціною. Строгий класичний дизайн передньої панелі, стилізованій під матовий шліфований алюміній, дозволяє даним рішенням вдало вписується в інтер'єр будь-якого приміщення. Корпус обладнаний двома високошвидкісними (5Гбіт / с) портами USB3.0 на фронтальній панелі, посадочними місцями під 80 або 120 мм вентилятори, а безотверточной збірка перетворює установку компонентів ПК в задачу, з якою впорається навіть дитина. Завдяки широкому набору опцій і можливостей, а також невеликій ціні даний корпус розрахований стати одним з найбільш затребуваних рішень на ринку.

Частиною кожного комп'ютера є корпусу. Вони потрібні не тільки для красивої упаковки всіх деталей, але і виконують важливу функцію - забезпечують розміщення і жорстку фіксацію всього пристрою. З його допомогою проводиться електроживлення, і він же захищає тендітні елементи від зовнішніх факторів. Цю деталь ПК ще називають системним блоком. У нього поміщається материнка, процесор і складові охолоджувальної системи, ОЗУ, HDD, дисковод, приводи для клавіатури, мишки.

Системні блоки для ПК розподіляють за кількома класифікаціями і різноманітними параметрами. Фахівці з «залозу» спочатку розділяють їх за призначенням і виконання завдань. Виділяють кілька стандартів вироби - АТ, АТС, micro ATX або Rack. Серед майстрів і користувачів зарядженими комп'ютерами популярні АТС, так як в нього поміщають материнські плати нового покоління. Він характеризується легким і швидким доступом до складових комп'ютера. Монтується модернізована система вентиляції всередині вироби. Можна контролювати енергоспоживання.

Варіант Mini-ATX відноситься до малогабаритним. Ця модель підходить для людей у ​​відрядженнях. В таких приладах буде не дуже багато деталей і потужність знижується. Форми АТ сильно застаріли і практично не експлуатуються сучасними користувачами. За призначенням всі корпуси поділяють на два типи: Звичайні. Компанії використовують найпростіші метали для виготовлення продукції. У них менша кількість виходів під аксесуари і отворів під складові ПК. Буває вмонтований блок живлення, але він часто має слабку потужність.

Геймерські. Проводять його часто з алюмінію, для якнайшвидшого охолодження системи. У нього додаються додаткові слоти для інших елементів. Проводитися можуть з дверцятами для відстеження процесів, швидкого доступу до «нутрощів», а також в декоративних цілях. Вони часто йдуть без блоку живлення, щоб покупець міг підібрати потрібний по потужності.

Характеристики CHIEFTEC Elox

Виробник Chieftec
Модель Elox
Артикул HQ-01B-OP
Класс корпусу Класичні
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати ATX
Micro - ATX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " 2
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " 1
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 3
Кількість слотів розширення 7
Місця для додаткових вентиляторів Front 1x12 см
Side 2x12 см
Back 2x8 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Зовнішні роз'єми 2 x USB 3.0
1 x Audio
1 х Microphone
Встановлення довгих відеокарт до 250 мм
Максимальна висота процесорного кулера 120 мм
Матеріал корпусу метал 0,6 мм
пластик
Розмір, мм 428 x 160 x 410 мм
Вага, кг 4.5