Корпус Corsair Carbide Series SPEC-01 RED LED (CC-9011050-WW)

Код товару: 850349
Немає в наявності
  • Інформація по Corsair CC-9011050-WW
  • Виробник: Corsair
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Carbide Series SPEC-01 RED LED
  • Код виробника: CC-9011050-WW
  • Вага: 5.5 кг.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Вентилятори - 1 х 120 мм, Додатково - Back 1x12 см, Front 2x12/14 см, Top 2x12 см, GPU - до 414 мм, CPU - 150 мм, кулери з підсвічуванням, 200 x 447 x 428 мм, 4.8

Опис Corsair Carbide Series SPEC-01 RED LED

Незамінний корпус для ігрового ПК
Carbide Series SPEC-01 - це захищені корпуси з чудовим зовнішнім виглядом, інтелектуальним дизайном і конструкцією тривалого використання, які зовсім не дорогі і зовсім не нудні. Ви станете володарем корпусу з агресивним стилем, з величезним вікном бічній панелі для спостереження за компонентами і переднього припливного вентилятора зі світлодіодним підсвічуванням, який направляє холодне повітря прямо на відеоплати.
Усередині корпусу є місце для п"яти вентиляторів і чотири відсіки для використання жорстких і твердотільних дисків в різних комбінаціях, що робить швидкої і легкої установку і оновлення системи зберігання. Вирізи для прокладки кабелів допомагають навести порядок, а вбудовані пилові фільтри допомагають захистити компоненти комп"ютера. Роз"єм USB 3.0 на передній панелі дозволяє відповідати новітнім високопродуктивним пристроїв зберігання даних.
Бічна панель з великим вікном
Агресивний зовнішній вигляд корпусу SPEC-01 надає йому не тільки красу зовні, але і всередині системи з відмінною збіркою. Бічна панель з великим вікном дозволяє милуватися нею.
Передній припливний вентилятор зі світлодіодним підсвічуванням і достатнім вільним місцем
Передній припливний 120-мм вентилятор має м"яке світлодіодне підсвічування і орієнтований на подачу холодного повітря безпосередньо на відеоплати. А при необхідності додаткової вентиляції можна додати другий 120-мм вентилятор або навіть подвійні 140-мм вентилятори.
Гнучкий потенціал охолодження
Як і всі корпуси Corsair, корпус SPEC-01 розроблений для забезпечення відмінного охолодження, тому він підходить для розгону, використання декількох графічних процесорів або збільшення повітряного потоку. Є місця установки до п"яти вентиляторів, включаючи подвійні передні 140-мм або 120-мм вентилятори, подвійні 120-мм вентилятори у верхній частині і задній 120-мм вентилятор.
Кілька дискових відсіків
Завдяки корпусу SPEC-01 тепер є можливість створення системи з чотирма жорсткими дисками або твердотільними накопичувачами. Крім двох стандартних відсіків для оптичних проводів 5.25", є чотири вбудованих комбінованих дискових відсіку 3.5"/2.5 "для механічних жорстких дисків або твердотільних накопичувачів.
Просте побудова, обслуговування та оновлення системи
Збірка повинна бути простою незалежно від бюджету. Безвідкруткова установка диска 3.5" і простріли для прокладки кабелів для більш охайного зовнішнього вигляду і поліпшення повітряного потоку. Виріз для ЦП дозволяє модернізувати систему охолодження без зняття материнської плати. Фільтри передніх припливних вентиляторів перешкоджають попаданню пилу в систему. Передня панель оснащена роз"ємом USB 3.0 для збільшення швидкості роботи з флеш-накопичувачами USB і переносними жорсткими дисками.

Характеристики Corsair Carbide Series SPEC-01 RED LED

Класс корпусу Геймерські
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Серия Corsair Carbide
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Розташування блоку живлення нижнє
Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " 2
Кількість внутрішніх відсіків 5.25 " 2
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 4
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 1 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 2x12 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Пиловий фільтр так
Зовнішні роз'єми 2 x Audio
Особливості з підсвічуванням
Встановлення довгих відеокарт до 414 мм
Максимальна висота процесорного кулера 150 мм
Наявність підсвічування кулери з підсвічуванням
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 200 x 447 x 428 мм
Вага, кг 4.8