Корпус Modecom OBERON PRO GLASS BLACK (AT-OBERON-PG-10-000000-00)

Код товару: 869678
Немає в наявності
  • Інформація по Modecom AT-OBERON-PG-10-000000-00
  • Виробник: Modecom
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: OBERON PRO GLASS BLACK
  • Код виробника: AT-OBERON-PG-10-000000-00
  • Вага: 7.5 кг.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 2 х 120 мм, GPU - до 395 мм, CPU - 163 мм, 205 x 475 x 455 мм, 6.15

Опис Modecom OBERON PRO GLASS BLACK

Корпус Modecom OBERON PRO GLASS BLACK (AT-OBERON-PG-10-000000-00)

MODECOM OBERON PRO був розроблений для тих, хто любить просторі і функціональні інтер'єри в поєднанні з гарним і сучасним дизайном. Добре розроблена конструкція цього ігрового корпусу в поєднанні з прекрасно розробленими деталями передньої панелі складають флагманський продукт серед недавно запущених комп'ютерних корпусів MODECOM. OBERON PRO WHITE виконаний в класичному, але сучасному білому кольорі. Версія OBERON PRO є найбільш передовою конструкцією, заснованої на досвіді попередніх версій серії OBERON. MODECOM OBERON PRO був зроблений у відповідь на очікування користувачів щодо функціонального корпусу комп'ютера.

Функціональний і сучасний дизайн. OBERON PRO дозволяє вам організувати свій інтер'єр так, як вам подобається, відповідно до Ваших побажань з використанням високоякісних компонентів і одночасно підтримувати хороший потік повітря. Інтер'єр буде залишатися чистим завдяки легко розбірних фільтрів: магнітний фільтр зверху, спереду і внизу під блоком живлення. Відсіки для дисків SSD / HDD. У корпусі OBERON PRO можна встановити три жорсткі диски з жорстким диском SSD 2,5 "і два жорсткі диски 3,5" без використання інструментів. Блок живлення і 3,5-дюймові жорсткі диски розміщені в тунелі в нижній частині корпусу. Тверді жорсткі диски SSD встановлені по обидва боки, що спрощує підтримка хорошого повітряного потоку.

Система охолодження. OBERON PRO має два попередньо встановлених чорних 120-міліметрових вентилятора (спереду і ззаду), що є відмінним рішенням, що запобігає блокування компонентів повітрям. Максимальна висота кулера процесора становить 163 мм. Космічна організація. OBERON PRO дозволяє безплатно монтувати накладні плати, а зручна система організації проводки дозволяє легко зберегти інтер'єр добре організованим. Простір для відеокарти збільшено до 395 мм.

Практичні рішення. Корпус має гумові фланці для отворів для введення кабелю. Гумове ущільнювальне кільце призначене для захисту кабелів від пошкоджень. Безконтактний дизайн. Безконтактний дизайн для простої установки PCI / PCIe. Це дозволяє повторно компонувати компоненти і відновлювати корпус до його первісного зовнішнього вигляду. Довгі тунелі PSU. Інтер'єр має великий простір (240 мм) для харчування. Це дозволяє встановлювати довгі джерела живлення і спростити компоновку проводки. Тепер ще простіше встановити джерело живлення без модульних кабелів.

Ключова особливість: будівництво для вимогливих гравців; множинні організаційні рішення; модифікований інтер'єр з довгим тунелем PSU - 240 мм; безконтактний дизайн для простої установки PCI / PCIe; гумові фланці для отворів для введення кабелю; сучасний дизайн передньої панелі; функціональний салон з тунелем для блоку живлення і жорсткими дисками HDD 3,5 "; - три виділених відсіку для жорстких дисків SSD 2.5"; жорсткий диск з жорстким диском HDD 3.5 "без інструментів; подовжувачі без інструментів; два встановлених чорних 120-міліметрових вентилятора; антипилові фільтри; місце для відеокарт до 395 мм; можливість установки охолодження процесора до 163 мм.

Характеристики Modecom OBERON PRO GLASS BLACK

Клас корпусу Геймерські
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Розташування блоку живлення нижнє
Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " 1
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 2
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 3
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 2 х 120 мм
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Зовнішні роз'єми Audio
Особливості вікно на бічній панелі
Встановлення довгих відеокарт до 395 мм
Максимальна висота процесорного кулера 163 мм
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 205 x 475 x 455 мм
Вага, кг 6.15