Корпус ThermalTake Commander C31 TG ARGB Snow (CA-1N2-00M6WN-00)

Код товару: 963008
Під замовлення
5140 Грн
  • Інформація по Thermaltake CA-1N2-00M6WN-00
  • Виробник: Thermaltake
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Commander C31 TG ARGB Snow
  • Код виробника: CA-1N2-00M6WN-00
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 60x54x31 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 7+2, Вентилятори - 1 х 120 мм, 2 х 200 мм, Додатково - Top 2x12/14 см, Front 3x12/14 or 2х20 см, GPU - до 410 мм, CPU - 180 мм, кулери з підсвічуванням, 507 x 462 x 233 мм, 8, білий

Опис Thermaltake Commander C31 TG ARGB Snow

Commander C31 Snow — корпус ATX Mid-Tower з двома вентиляторами 200 мм ARGB і загартованим склом.

  • Два вбудовані вентилятори 200 мм 5В ARGB спереду
  • Висока якість охолодження з двома варіантами встановлення радіатора розміром 360 мм
  • Вбудований контролер керування підсвіткою вентиляторів
  • Ігровий дизайн із перфорованою передньою панеллю
  • Кронштейн для вертикального встановлення відеокарти
  • Вбудований кожух для БЖ
  • Бічна панель із загартованого скла 4 мм
  • Підтримка найсучасніших комплектуючих
  • Можливість синхронізації підсвітки з материнськими платами ASUS, MSI, GIGABYTE, і ASRock
  • Два порти введення/виведення USB 3.0

Два вбудовані вентилятори 200 мм 5В ARGB
У корпусі штатно встановлені два вентилятори 200 мм з адресною підсвіткою 5В ARGB складається з 9 світлодіодів, що мають палітру 16.8 млн. кольорів. Тиша та довговічність забезпечується завдяки використанню високоякісних гідравлічних підшипників.

Зручний спосіб вибору режиму підсвічування
Керування вентиляторами здійснюється простим контролером, вбудованим у блок інтерфейсів введення/виведення, що мають 7 різних режимів підсвічування. За бажання керування підсвіткою можна надати материнській платі.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних композитних систем (всі компоненти можна придбати окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Синхронізація підсвітки з материнськими платами
Підсвітку можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат, що підтримують технології ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync і AsRock Polychrome. Для реалізації цієї опції на материнській платі має бути інтерфейс для під'єднання світлодіодних стрічок на адресних світлодіодах із живленням 5В. Керування підсвіткою у цьому разі здійснюється через фірмове програмне забезпечення для відповідної материнської плати. За докладнішою інформацією, будь ласка, відвідайте вебсайт материнської плати, що цікавить вас.

Кутастий дизайн передньої панелі
Передня панель корпусу зроблена в стилі корпусу Commander MS-I й має перфорований металевий каркас, що сприятливо позначається на якості продувності. Таке рішення робить цей корпус ідеальним вибором для комп'ютерних ентузіастів і геймерів.

Кронштейн для вертикального встановлення VGA
Серія Commander C обладнується новітньою зручною системою кріплення слотів розширення власної розробки, що дає змогу встановлювати відеокарти у вертикальній площині (обличчям до бічної панелі корпусу). Таке рішення дає змогу уникнути їхнього провисання, особливо в разі використання водоблока, а також знизити навантаження на материнську плату.

Вбудований кожух БЖ
Корпус комплектується спеціальним кожухом для блока живлення. Це дасть змогу поліпшити вентиляцію всередині корпусу і заховати невикористовувані кабелі від блока живлення. У такий спосіб, інтер'єр вашого ПК матиме максимально акуратний вигляд.

Бічна панель із загартованого скла 4 мм
Для того, щоб начинку вашого ПК було краще видно, ліва бічна панель зроблена із загартованого скла. Використання загартованого скла замість традиційного пластику гарантує більш високу міцність.

Велика місткість
Commander C31 має досить місця всередині для встановлення начинки класу hi-end. Він може вмістити процесорний кулер заввишки до 180 мм, відеокарти завдовжки до 310 мм, навіть за наявності резервуара для системи рідинного охолодження і блок живлення завдовжки до 200 мм.

Чудова вентиляція
Для кращого відведення тепла з усіх компонентів комп'ютера, у корпусі штатно встановлені 2 вентилятори 200 мм 5V ARGB на передній панелі й один 120 мм стандартний вентилятор на задній. Опціонально на передній панелі можна встановити два вентилятори 200 мм/140 мм або три вентилятори 120 мм, до двох вентиляторів 140мм на верхній панелі. Така гнучкість у конфігурації, дає змогу ентузіастам зібрати комп'ютер навіть із найбільш "гарячим" залізом.

Зображення має інформаційний характер.
Корпус комплектується двома вентиляторами 200 мм з адресною підсвіткою 5V ARGB на передній панелі й одним стандартним вентилятором 120 мм ззаду.

Порти вводу/виводу
На верхній панелі розташовані два порти USB 3.0, аудіороз'єми та кнопка перемикання роботи RGB підсвітка двох вентиляторів з адресними світлодіодами.

Характеристики Thermaltake Commander C31 TG ARGB Snow

Клас корпусу Геймерські
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 3
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 2
Кількість слотів розширення 7+2
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 2 х 200 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 2x12/14 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Підтримка рідинного охолодження так
Зовнішні роз'єми 2 x Audio
Особливості контролер вбудованого підсвічування
Встановлення довгих відеокарт до 410 мм
Максимальна висота процесорного кулера 180 мм
Наявність підсвічування кулери з підсвічуванням
Розмір, мм 507 x 462 x 233 мм
Вага, кг 8
Колір білий