Корпус Vinga Limpid

Код товару: 866799
Є в наявності
2339 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2339грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Vinga Limpid
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Limpid
  • Вага: 9 кг.
  • Габарити: 54x48x36 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Cube Case, ATX, Micro - ATX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 2 х 200 мм, Додатково - Back 1x8 см, GPU - до 290 мм, CPU - 146 мм, кулери з підсвічуванням, 370 x 280 x 460 мм, чорний

Опис Vinga Limpid

Дана модель корпусу від Vinga ідеально підходить для побудови геймерського комп'ютера. Адже це не просто «безликий» ящик, а ваш вірний помічник, за яким ви будете проводити левову частку часу. Правда і те що, користувачі-геймери воліють самостійно збирати комп'ютери, дуже ретельно підбираючи кожен компонент цієї системи для отримання максимальної функціональності і надаючи йому неповторної індивідуальності - адже таке точно в магазині не купиш. Погодьтеся, в сучасному світі дуже важлива і естетична частина, а один і той же ПК можна зібрати відразу декількома способами - від звичайних Tower-корпусів до компактних Slim-рішень і більш екзотичних відкритих стендів або корпусів-вітрин. Тому, знайомтеся - Vinga Limpid.

Дана назва можна перевести як «прозорий», що найкращим чином відображає головну особливість корпусу - велика кількість скляних панелей, завдяки чому всі компоненти системи видно як на долоні.

Упаковка і комплект поставки:

Vinga Limpid запечатаний в звичайну картонну коробку з монохромним оформленням. На її сторонах можна побачити назву моделі і схематичне зображення корпусу. Також покупець може ознайомитися з компонуванням пристрою і його специфікацією.

Комплект поставки включає необхідні аксесуари для складання комп'ютера: додаткову стійку і набір гвинтів для кріплення материнської плати, вентиляторів і накопичувачів. Крім цього, є набір одноразових стяжок для проводів і RGB LED-контролер разом з пультом управління.

Зовнішній вигляд:

Якщо підійти «конструкційно», то Vinga Limpid це сталеве шасі (0,62 мм) і ряд навісних панелей з пластику і загартованого скла (3,87 мм). У всіх випадках переважають прості геометричні форми: нагадує такий собі кришталевий куб з легкосплавною ручкою для перенесення на верхньому торці. Шасі вкрите чорною матовою фарбою.

Лицьова частина повністю прозора, зі скошеними і закругленими кутами. Знизу фарбою нанесено логотип бренду Vinga. Під нею добре видно великий 200-мм вентилятор.

Кріплення фасаду виконано за допомогою двох пар зручних гвинтів з фігурною головкою, які виглядають досить стильно, в тому числі завдяки чорному забарвленню і блискучою фаскою по периметру. Місця контакту панелей з основною частиною корпусу мають пом'якшувальні проставки, а внутрішня сторона гвинтів забезпечена гумовими прокладками. Все це покликане захистити скло від механічних пошкоджень. Після демонтажу можна отримати доступ до попередньо встановленої вертушки. Також є ряд зміщених до правого краю кріпильних отворів для установки пари 120-мм пропелерів.

Блок зовнішніх інтерфейсів Vinga Limpid розміщений у виїмці пластикової частини верхньої панелі. У його склад входить пара портів USB 2.0 і один USB 3.0, а також 3,5-мм роз'єм для мікрофона і навушників. Поруч з ними розташувалися великі кнопки включення і перезавантаження, а між ними знайшлося місце для звичних світлодіодних індикаторів.

При погляді на тильну частину корпусу, може здатися, що він перевернутий догори ногами, оскільки сім слотів розширення знаходяться вгорі, а виріз для інтерфейсної панелі материнської плати, місце для витяжного 80-мм вентилятора і блоку живлення - внизу. Але насправді це така особливість даної моделі - дзеркальне відображення звичної компонування з верхнім розташуванням БП.

Верхня частина складається з листа скла, закріпленого на своєрідній пластикової ванночці, яка маскується під метал. Кріплення виконане за допомогою все тих же гвинтів з фігурною головкою, а під низом ховається ще один 200-мм «вітродуй». Також варто відзначити вже згадану ручку для перенесення.

Внутрішнє облаштування:

Vinga Limpid має дзеркально відбиту внутрішню будову. Тобто материнська плата встановлюються догори дригом, а самі слоти розширення знаходяться зверху. У передній частині відсутні будь-які стійки, що дозволяє встановлювати габаритні комплектуючі та покращує продувність самої системи, завдяки вільній циркуляції повітряних потоків. У піддоні материнської плати розташований виріз, який дозволяє встановлювати системи охолодження CPU з опорною пластиною (backplate) без демонтажу самої плати. Блок живлення і накопичувачі знаходяться за піддоном материнської плати.

Материнська плата встановлюється на стандартні шестімілліметровой стійки. Сюди ж помістяться більш компактні рішення формату microATX і Mini-ITX.

ІК приймач вбудований в контролер управління підсвічуванням вентиляторів.

Габаритні розміри самого пристрою - 370 x 280 x 460 мм

Характеристики Vinga Limpid

Клас корпусу Геймерські
Також шукають прозорі
Типорозмір Cube Case
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Micro - ATX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 2 х 200 мм
Місця для додаткових вентиляторів Back 1x8 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Підтримка рідинного охолодження так
Зовнішні роз'єми 2 x Audio
Особливості контролер вбудованого підсвічування
Встановлення довгих відеокарт до 290 мм
Максимальна висота процесорного кулера 146 мм
Наявність підсвічування кулери з підсвічуванням
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 370 x 280 x 460 мм
Базова модель VINGA Limpid
Колір чорний