Блок живлення ASUS 1200W ROG THOR (ROG-THOR-1200P)

Код товару: 928451
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS ROG-THOR-1200P
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 1200W ROG THOR
  • Код виробника: ROG-THOR-1200P
  • Вага: 3.85 кг.
  • Габарити: 13x24x38 см.
  • Короткий опис:

    1200 Вт, 20+4 pin, CPU - 2x4+4pin, GPU - 8x6+2 pin, SATA - 12, Peripheral - 5, +12V1 - 100A, 1x135 мм, 190 x 150 x 86 мм

Опис ASUS 1200W ROG THOR

Сила стихії
ROG Thor Platinum — це блок живлення для ентузіастів, які вимагають від свого обладнання не тільки ідеальної роботи, а й чудового зовнішнього вигляду. Як перший продукт Asus цієї категорії, він втілює в собі безліч інноваційних ідей: повноколірна підсвітка Aura з технологією синхронізації Aura Sync, вбудований OLED-дисплей, пилонепроникний вентилятор Wing-blade і великий радіатор, що забезпечує безшумне охолодження на вищих навантаженнях, ніж зі звичайними блоками живлення. Завдяки високоякісним і довговічним компонентам, включно з конденсаторами японського виробництва, пристрій має високу енергоефективність, що відповідає стандарту 80 PLUS Platinum.

Підсвітка Aura
Затьмарюючи конкурентів
Технологія ASUS Aura Sync дає змогу синхронізувати візуальні ефекти підсвітки Aura, реалізованої в безлічі різноманітних комп'ютерних компонентів. Вона підтримується вбудованою системою підсвітки блока живлення ROG Thor Platinum, яка складається з легко настроюваних адресовних кольорових світлодіодів.

OLED-дисплей
ROG Thor Platinum — це перший блок живлення у світі, наділений вбудованим OLED-дисплеєм, на якому в режимі реального часу зображується інформація про енергоспоживання. Одного погляду на нього буде досить, щоб зрозуміти, скільки електрики витрачає комп'ютер у цю мить.

Вентилятор Wing-blade
ROG Thor Platinum охолоджується 135-міліметровим вентилятором Wing-Blade із запатентованою оптимізованою конструкцією лопатей. Вентилятор є пилонепроникним (сертифікація IP5X), що гарантує довгий термін експлуатації, а також підтримує режим пасивного охолодження — він повністю зупиняється за низьких навантажень на блок живлення, роблячи той абсолютно безшумним.

Радіатор ROG
Завдяки радіатору ROG збільшеного розміру температура всередині цього блока живлення залишається нижчою, ніж у моделей із традиційними системами охолодження. Це сприяє продовженню терміну експлуатації продукту, а також дає змогу вентилятору довше залишатися вимкненим.

Сертифікація 80 PLUS Platinum
Використовуючи високоякісні японські конденсатори, блок живлення ROG Thor Platinum може похизуватися чудовою енергоефективністю. Його ККД становить 89% і 92% під навантаженням 100% і 50%, відповідно. Підвищена ефективність означає менше нагрівання, наслідком чого є знижений рівень шуму від вентилятора та збільшена надійність роботи.

Кабелі в обплетенні
Блок живлення наділений повноцінним комплектом кабелів, як в обплетенні, так і без нього. До першої категорії належать один 24-контактний кабель, чотири кабелі PCIe (6 + 2-контактні) і два 8-контактні кабелі живлення процесора. Також є RGB-кабель, що під'єднується до роз'єму для адресовних світлодіодних стрічок на материнській платі ASUS.

Характеристики ASUS 1200W ROG THOR

Основні
Тип для ПК
Призначення геймінг/майнінг
Форм-фактор ATX
Характеристики
Тип PFC активна
Кількість вентиляторів 1
Діаметр вентилятора 135 мм
Захист від перенапруги
Захист від надлишкового струму
Захист від короткого замикання
ККД 90 %
Сертифікат 80 PLUS platinum
Відключення СО при низькому навантаженні
Конектори живлення
Живлення MB / CPU 24+8 pin
SATA 6 шт
PCI-E 8pin 8 шт
Molex (IDE) 6 шт
Фізичні
Колір корпусу чорний
Габарити ( ВxШxГ ) 86x150x190
Підсвічування
Вага 3.85 кг
Потужність 1200 Вт
Модульне підключення кабелів