Кондиціонер Idea ISR-07HR-SA7-N1

Код товару: 838077
Немає в наявності
  • Інформація по Idea ISR-07HR-SA7-N1
  • Виробник: Idea
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: ISR-07HR-SA7-N1
  • Вага: 32.4 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 7, площа приміщення - 20 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -7 C, пульт, Потужність в режимі охолодження - 2.1 кВт, Потужність в режимі обігріву - 2.25 кВт, звичайний, R410A, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 34 дБ, габарити внутрішнього блоку - 69 х 28.3 х 19.9 см, білий

Опис Idea ISR-07HR-SA7-N1

Настінна недорога, надійна спліт система Idea Samurai-FH ISR-07HR-SA7-N1 - це, в першу чергу, доступний кондиціонер високої якості з набором всіх стандартних функцій і опцій для створення комфортної прохолоди в спекотне літо, і м'яким обігрівом в період міжсезоння. Idea Samurai-FH працює в стандартних режимах: охолодження, обігрів, осушення, вентилювання. З додаткових опцій в агрегаті встановлено іонізатор повітря, який покликаний боротися з неприємними запахами і різними видами шкідливих бактерій. Внутрішній блок виконаний з пластику високої якості і має приємний зовнішній вигляд. Ще однією з переваг даного кондиціонера є можливість установки додаткового модуля WiFi Ready», цей модуль дає можливість управляти спліт системою у віддаленому доступі через Wi-Fi за допомогою смартфона або планшета. В якості холодоагенту в Idea Samurai-FH використовується високоефективний і озонобезпечний фреон R-410A, так само він має високий клас енергетичної ефективності «А»

Іонізатор - система очищення повітря, яка продуцирує мільйони негативно заряджених іонів, які нейтралізують всі шкідливі елементи. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, які нейтралізують їх, підтримуючи чистоту і свіжість повітря в приміщенні.

Hydrophilic Aluminium Fin - підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що  забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.

У режимі осушення - спліт система автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці між встановленою температурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється при зниженні вологості повітря повторювальним включенням і вимиканням режиму охолодження і вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається «Краплинка»

Нічний режим – включається з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень.

Характеристики Idea ISR-07HR-SA7-N1

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 7
Площа приміщення 20 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи рециркуляція повітря
Функціональні особливості функція збереження налаштувань
Адаптація до від'ємної температури -7 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 2.1 кВт
Потужність в режимі обігріву 2.25 кВт
Максимальна споживана потужність 0.655 кВт
Енергоефективність EER 3.21
Енергоефективність COP 3.6
Тип компресора звичайний
Тип фреону R410A
Дисплей так
Рівень шуму, внутрішній блок 34 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 45 дБ
Габарити внутрішнього блоку 69 х 28.3 х 19.9 см
Габарити зовнішнього блоку 66.5 x 42 x 28 см
Вага внутрішнього блоку 7 кг
Вага зовнішнього блоку 20 кг
Колір білий
Також шукають нерогі