Кулер до корпусу Gembird FANCASE-2

Код товару: 314385
Очікується
86 Грн
  • Інформація по GEMBIRD FANCASE-2
  • Виробник: GEMBIRD
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: FANCASE-2
  • Вага: 0.103 кг.
  • Короткий опис:

    Кількість вентиляторів - 1, діаметр вентиляторів - 90 мм, тип підшипника - Z-axis, 2800RPM, тип роз'єму підключення - 3-pin, Підсвічування - немає, рівень шуму - 30 дБ

Опис GEMBIRD FANCASE-2

Ефективне охолодження корпусу комп"ютера має важливе значення, оскільки в цілому забезпечує умови для стабільної та продуктивної роботи всієї системи. Зазвичай охолодження корпусу організовується за допомогою вентиляторів, часто званих кулерами. Стандартно один вентилятор, він же кулер, розташовується на нижній передній панелі і здійснює вдув повітря ззовні в корпус, другий вентилятор, розташований вгорі задньої панелі видуває нагріте повітря з корпусу. Залежно від своїх вимог користувач може встановлювати і додаткові вентилятори для корпусу.

Кулер для корпусу GEMBIRD FANCASE3 тип розміру 90 х 90 х 25 можна або встановлювати в корпус настільного ПК, або використовувати у складі системи охолодження центрального процесора, характеризується приємним рівнем шуму. Спеціальна конструкція лопатей вентилятора створює мало галасу в поєднанні з високою продуктивністю. Вентиляція корпусу та охолодження центрального процесора йдуть рука об руку. Чим краще вентиляція корпусу, тим холодніші компоненти і тим стабільніше робота комп"ютера.

Характеристики GEMBIRD FANCASE-2

Кількість вентиляторів 1
Максимальна швидкість обертання 2800RPM
Споживаний струм 0.22 А
Споживана потужність 2.64 Вт
Підсвічування немає
Діаметр вентиляторів 90 мм
Тип підшипника Z-axis
Повітряний потік 43.7 CFM
Тиск 2.63 мм H2O
Рівень шуму 30 дБ
Тип роз'єму підключення 3-pin
Напруга живлення вентиляторів 12 В
Розмір 90 х 90 х 25 мм