Датчик руху Ajax MotionCam white (MotionCam /white)

Код товару: 996333
Є в наявності
3969 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3969грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Ajax MotionCam /white
  • Виробник: Ajax
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MotionCam white
  • Код виробника: MotionCam /white
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 13x7x6 см.
  • Короткий опис:

    Чутливий елемент: PIR-сенсор, дальність виявлення руху: 12 м, кути виявлення: 88.5 ° горизонтальний, 80 ° вертикальний, захист від домашніх тварин: вага до 20 кг / ріст до 50 см, дозвіл знімків: до 640х480 пікселів, кількість фото при тривозі: до 5 при одній тривозі по руху, кут огляду: 90 °, ІЧ-підсвічування: є, Сумісність: Ajax Hub 2, протокол зв'язку: Jeweller (868.0-868.6 Мгц), Wings (передача серій фотографій, перевірка доставки фотопідтвердження), дальність зв'язку з централлю: 1700 м (відкритий простір), потужність радіосигналу: 20 мВт, датчик температури: є, тампер: є, тип елемента живлення: CR123A - 2 шт., термін роботи від елемента живлення: 3 роки, тип установки: всередині приміщень, висота монтажу: 2.4 м, клас захисту корпусу: IP50, робоча температура: від 0 ° С до + 40 ° С, вологість: до 75%, габарити: 135х70х60 мм, вага: 167 г, колір: білий.

Опис Ajax MotionCam white

Жодних сторонніх у будинку

Датчик руху з фотокамерою Ajax MotionCam захищає ваш будинок від несанкціонованих вторгнень і фіксує будь-які нестандартні ситуації навіть у темряві та менш ніж за 9 хвилин передає фото на ваш смартфон. Ajax підтримує двосторонній зв'язок з хабом на відстані до 1700 метрів та практично миттєво відправляє тривожний сигнал при виявленні небезпеки.

Миттєва реакція

Завдяки Ajax MotionCam ви завжди знатимете про те, що відбувається у вас в будинку. При виявленні сторонніх людей в оселі датчик відправляє сигнал на хаб і після сигналу пересилає серію анімованих фотографій, щоб ви могли точно оцінити серйозність ситуації.

Ефективна робота у будь-якій ситуації

Ajax MotionCam позбавить вас від пустих хвилювань і тривог. Навіть якщо хтось із домашніх забув зняти квартиру з охорони, і сигнал тривоги надійшов на хаб, ви зможете уточнити ситуацію за допомогою фотографій, що надійшли слідом за сигналом. І навіть уночі ваш будинок знаходиться під охороною, адже інфрачервона підсвітка забезпечує отримання чітких фото в темряві.

Охорона без надмірної уваги

З установкою в будинку Ajax MotionCam ваше особисте життя ніяк не зміниться. Справа в тому, що датчик руху не спрацьовує за запитом, а лише при виникненні небезпечної ситуації. Перед передачею даних вони надійно шифруються і не піддаються обробці. Ніхто, крім вас, не має доступу до фотографій, знятих у вашому будинку.

Робота без хибних спрацьовувань

Датчик Ajax MotionCam не реагує на домашніх тварин нижче 50 см. Інтелектуальний алгоритм SmartDetect з високою точністю розпізнає реальну загрозу і не турбує вас через дрібниці. Якщо вашому вихованцю вдасться привернути увагу Ajax, серія фотографій допоможе розсіяти підозри.

Протоколи Jeweller та Wings

Датчик руху Ajax MotionCam у своїй роботі використовує два протоколи: Jeweller для передачі тривожного сигналу та Wings для передачі фото. Причому доставка знімка відбувається менш ніж за 9 секунд, а сигнал про тривогу буде доставлений за частки секунди. При радіусі двостороннього зв'язку до 1700 метрів ви зможете встановити датчик практично будь-де у квартирі.

Встановлення за хвилину

Закріпіть датчик Ajax MotionCam за допомогою монтажного набору SmartBracket. Потім відкрийте мобільний додаток Ajax, відскануйте QR-код датчика та додайте датчик до кімнати. Обладнання повністю готове до роботи.

Характеристики Ajax MotionCam white

Основні
Тип датчик руху
Радіочастота 868,0−868,6 МГц
868,7−869,2 МГц
Горизонтальний кут детектування руху 88 °
Дальність виявлення руху 12
Дальність передачі бездротового сигналу 1700 м
Вертикальний кут визначення руху 80°
Роздільна здатність знімків 640 × 480
Кількість фото під час тривоги до 5 при одній тривозі
Живлення батарейки
Чутливий елемент піросенсор
Термін служби батареї 4 роки
Робоча вологість до 75%
Робоча температура 0 - +40
Потужність радіосигналу 20 макс.
Модуляція радіосигналу GFSK
Сумісність із ПЦС тривоги по руху передаються на ПЦС з підтримкою протоколів SIA і Contact ID
фотопідтвердження тривог передаються на ПЦС Manitou та Ajax PRO Desktop
Додатково захист від злому тампером
інфрачервоне підсвічування для зйомки в темряві
опція ігнорування тварин
Фізичні
Розміри 135 × 70 × 60
Колір білий
Вага 167 г