Комплект бездротової сигналізації Ajax HubKit Plus (white) StarterKit Plus біла

Код товару: 919435
Під замовлення
12899 Грн
  • Інформація по Ajax HubKit Plus (white)
  • Виробник: Ajax
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: StarterKit Plus біла
  • Код виробника: HubKit Plus (white)
  • Вага: 1.05 кг.
  • Габарити: 30x28x7 см.
  • Короткий опис:

    Комплект бездротової сигналізації Ajax: Ajax Hub Plus, MotionProtect, DoorProtect, SpaceControl. Колір білий

Опис Ajax StarterKit Plus біла

Ajax StarteKit Plus - стартовий комплект бездротової системи безпеки Ajax з хабом другого покоління Hub Plus, датчиком руху Ajax MotionProtect, універсальним датчиком відкриття вікна / двері Ajax DoorProtect і брелоком для управління охоронною системою Ajax Space Control.

Система управляється дистанційно за допомогою мобільних додатків на iOS і Android. У кілька кліків можна налаштувати датчики, активувати часткову охорону і перевірити стан кожного пристрою. Ajax легко підключається до пульту охорони. Запит на обслуговування можна відправити відразу з мобільного додатка - в списку є Поліція охорони України і більше 45 приватних охоронних компаній з усієї країни. Можливості StarterKit розширюються за рахунок додаткових датчиків Ajax. З їх допомогою професійна охоронна сигналізація перетворюється в систему, яка допомагає запобігти проникненню, пожежа і потоп.

Переваги Ajax StarterKit: сертифікована сигналізація професійного рівня. Можливість підключити до пульта охоронної компанії. Два активних каналу зв'язку - Wi-Fi і Ethernet. Миттєва відправка сигналів тривоги. Повідомлення про тривоги за допомогою SMS, push-повідомлень і дзвінка на номер власника. Зручне управління і настройка за допомогою мобільного додатку на iOS і Android. Самостійна установка системи за 15 хвилин.

Надійність системи Ajax. Всі датчики Ajax обмінюються даними з централлю Ajax Hub по зашифрованому радіопротоколу Jeweller. Радіус роботи системи може досягати 2000 метрів на відкритому просторі, що дозволяє встановити датчики на кількох поверхах будинку або бізнес-центру.

Jeweller пропонує просунутий рівень безпеки. Завдяки йому охоронна система Ajax моментально реагує і повідомляє про перші ознаки вторгнення, пожежі і затоплення. При цьому сигналізація надійно захищена від саботажу - власник і пульт охорони миттєво дізнаються про спробу глушіння радіосигналу, зникнення харчування або розтині датчика.

Jeweller дозволяє цілодобово контролювати працездатність датчиків за допомогою частого періоду опитування, який налаштовується до мінімальних 12 секунд. Якщо датчик вийшов з ладу або знищений, система сповістить про це за мілісекунди.

Характеристики Ajax StarterKit Plus біла

Розмір упаковки (Ш х В х Г) 310 x 70 x 310 мм
Вага брутто 1.1 кг
У комплекті Ajax Hub Plus, MotionProtect, DoorProtect, SpaceControl
Строк гарантії 24 міс.
Колір білий
Частотна характеристика 868,0-868,6 МГц
Відстань передачі До 2000 м на відкритому просторі
Ethernet підтримує
Wi-Fi Wi-Fi 2,4 ГГц (802.11 b / g / n)
3G/4G 2G (850/900/1800/1900 Мгц), 3G (WCDMA 900/2100 (B8 / B1))
Бездротові зони 150
Бездротовий брелок SpaceControl
Живлення 110-240 В
Резервна батарея Li-Ion 2 А · год
Робоча температура Від -10 ° С до + 40 ° С
Розміри 163 х 163 х 36 мм
Монтаж Накладний / Desktop