Ігровий розвиваючий центр Chicco Happy Hippy Walker (05905.10)

Код товару: 737972
Немає в наявності
  • Інформація по Chicco 05905.10
  • Виробник: Chicco
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: Happy Hippy Walker
  • Код виробника: 05905.10
  • Короткий опис:

    Вікова група - з 9 місяців, Материал - пластик

Опис Chicco Happy Hippy Walker

Ігровий розвиваючий центр Chicco Happy Hippy Walker (05905.10)
Chicco протягом багатьох років має  мету яку легко собі поставити, але важко досягти: «Турбота про дітей та їх розвиток починається ще до їх народження і триває до повноліття». Цей проект, унікальний за своєю суттю, бурхливо розвивався і вивів компанію на рівень повного розуміння того, що пов'язано зі світом дитинства. Компанія користується репутацією надійного і дбайливого помічника у виконанні важкого завдання, що стоїть перед батьками. Чи не стояти на місці, знаходити нові рішення - ось головне кредо Chicco.

Кожен продукт втілює досвід провідних спеціалістів: акушерів, неонатологів, педіатрів, фізіологів, помножений на передові сучасні технології. З продукцією Chicco малюки розвиваються швидше, а батьки переконуються, що забезпечити щасливе дитинство дитині зовсім не складно: ніжність і величезна повага до крихітному, але повноправного жителю планети.

Ігровий розвиваючий центр Chicco Happy Hippy Walker (05905.10) допоможе дитині зробити свої перші самостійні кроки. Завдяки 4 великим колесам, які забезпечують стійкість ходунків, ці перші кроки будуть абсолютно безпечними. Передня панель ходунків - це барвистий ігровий центр у вигляді вантажного автобуса, який оснащений безліччю механічних елементів для гри і розвитку моторики. Ігровий розвиваючий центр Chicco Happy Hippy Walker призначений для дітей від 9 місяців.

Характеристики Chicco Happy Hippy Walker

Производитель Chicco
Модель Happy Hippy Walker
Артикул 05905.10
Возрастная группа с 9 месяцев
Материал пластик


Все свойства