Конструктор Makeblock Набір HaloCode standard kit (P1030065)

Код товару: 970994
Немає в наявності
  • Інформація по Makeblock P1030065
  • Виробник: Makeblock
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Набір HaloCode standard kit
  • Код виробника: P1030065
  • Вага: 0.325 кг.
  • Габарити: 17x4x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - навчальний, вік - 10+, Матеріал - метал, картон, пластик

Опис Makeblock Набір HaloCode standard kit

Makeblock Halocode - це одноплатний комп"ютер з вбудованим Wi-Fi модулем, розроблений для навчання програмуванню і спроектований в зручному компактному вигляді з широкими можливостями для розширення. У поєднанні з блоковим ПЗ mBlock, Halocode робить навчання легким і веселим і дає дітям безпосередній доступ до технологій штучного інтелекту і розумного будинку.

Вбудований Wi-Fi дозволяє створювати проекти ще легше, ніж будь-коли
a. Завдяки модулю Wi-Fi, учні можуть створювати і контролювати пристрою на базі HaloCode і mBlock 5 найпростішим чином
b. Мережева технологія Mesh дозволяє 2 або більше платам HaloCode комунікувати один з одним. Це створює можливість для ще більшого креативу, наприклад, зробити з Halocode настільну драм-машину.

• Доступність технологій ІІ, як, наприклад, розпізнавання голосу
HaloCode оснащений вбудованим мікрофоном, що дозволяє визначати голос. А хмарне сховище і доступ до інтернету дозволяє учням створювати унікальні проекти, що використовують сервіс розпізнавання голосу.

• Вбудовані датчики роблять HaloCode дуже різнобічним

HaloCode має 12 RGB LED світлодіодів, датчик дотику, датчик руху і багато іншого. Використовуючи їх можна створити райдужну лампу, ігри на основі рухів, інтерактивні спрайт в програмі mBlock 5 і навіть розробити браслет, що реагує на рух.

• Справжня мультизадачність

4 МБ вбудованої пам"яті на базі двоядерного 32-бітного мікропроцесора Xtensa LX6 дають можливість платі діаметром в 45 мм обробляти безліч процесів одноразово. Не важливо, як можна програм приведено у виконання, Halocode здатний витримати їх одночасне використання, що не доступно в платах Micro: bit.

• Графічне програмування на основі Scratch 3.0

Програма mBlock 5 розроблена на базі Scratch 3.0. Вона підтримує бложное програмування, яке легко сприймається на інтуїтивному рівні. Все, що потрібно зробити - перетягнути і з"єднати різнокольорові блоки в правильній послідовності. Таким чином учні можуть швидко освоїти основи написання програмного коду і перейти до більш важливого - творінню.

• Перемикання на Python одним кліком

У mBlock 5 користувач може моментально перевести свій код в середу Python, тобто програма конвертується в міру її написання в режимі реального часу. Це дозволить швидко перейти до навчання в більш просунутою і професійному середовищі. Також, код можна створювати спочатку цілком в редакторі Python всередині mBlock 5.

• Інтеграція програмного і апаратного забезпечення превражает створення коду в веселощі

З програмою mBlock 5 учні можуть легко створювати інтерактивні програми. Наприклад, повноцінну гру, для якої плата Halocode буде джойстиком. За допомогою вбудованих анімацій можна також створювати оригінальні інтерактивні історії або сюжетні ігри. Виводячи результат своєї програми на плату або робота, навчання набуває наочний і прикладний характер, допомагаючи виробляти інтуїтивне сприйняття програмної логіки.

Характеристики Makeblock Набір HaloCode standard kit

Основні
Тип комп'ютер
Процесорна плата Xtensa
Чіп ESP32
Датчики датчики руху
Інтерфейс підключення USB
Bluetooth
Wi-Fi
Рекомендований вік 10+
Технічні характеристики
ПЗ mBlock 5
Характеристики лазера
Напруга 3.3 В
Характеристики плати
Flash-пам'ять 440 KB
Пам'ять SRAM 520 KB
Особливості
Комплектація Батарейки
Micro-USB кабель
Короткий посібник
1x ремінець
1 х HaloCode
1 х контейнер для батарейок
4 x чорна текстильна застібка
4 x біла текстильна застібка
1 х мідна стрічка
4 х різнокольорові затискачі
Керівництво із зразками проектів