Конструктор LEGO City Океан: дослідницьке судно 745 детал (60266) City Океан: исследовательское судно 745 деталей

Код товару: 1044923
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 60266
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Чехія
  • Модель: City Океан: исследовательское судно 745 деталей
  • Код виробника: 60266
  • Вага: 2.252 кг.
  • Габарити: 12x38x58 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, вік - 7+, кількість деталей - 745, Матеріал - пластик

Опис LEGO City Океан: исследовательское судно 745 деталей

LEGO City — це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City всі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відображені в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору й шарму. Тут представлені всі основні теми: від поліції і пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків — ваша дитина буде з захопленням їх будувати і грати з ними протягом багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City — це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і більш різноманітною, і більш захоплюючою.

Вирушай у відкрите море на борту потужного науково-дослідного корабля із серії LEGO City Океан! Приєднуйся до героя телесеріалу LEGO City Пригоди — Харла Хуббса та команди дослідників та вирушай у захопливу розвідувальну експедицію. Злітай з посадкової площадки на гелікоптері, щоб оглянути місцевість з висоти пташиного польоту. Тобі знадобиться корабельний кран, щоб опустити клітку для захисту від акул та закріпити підводний човен. Тепер можеш зануритись на глибину, щоб дослідити таємничу кораблетрощу на морському дні!

Характеристики LEGO City Океан: исследовательское судно 745 деталей

Виробник LEGO
Модель City Океан: исследовательское судно 745 деталей
Артикул 60266
Тип пластиковий
Серія LEGO City
Вік 7+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 745
Матеріал пластик